Uite o idee de cadou!

Știi momentul ăla când intri într-un magazin și nu știi ce cadou să iei? Dacă persoana cu pricina e un băiat cu barbă, atunci am eu o idee pentru tine!

Eu mi-am lăsat barba să crească din lene, nu de dragul modei. Pur și simplu mi-era lene să mă bărbieresc în fiecare dimineață și nu-mi făcea nici o plăcere. Dar nu a trecut mult timp și mi-am dat seama că și barba are nevoie de îngrijire. Mai ales când vrei s-o tunzi.

Mi-am găsit un aparat de tuns cu care m-am descurcat binișor, dar nu mai suportam părul pe care îl lăsam în baie după fiecare tuns. Indiferent cât de mult curat faci după, întotdeauna mai găsești câte-un firicel pitit pe undeva care te scoate din sărite. Pe chiuvetă, robinet, pe oglindă, pe periuța de dinți, peste tot!

Ei bine, am dat peste un aparat de tuns barba de la Rowenta – Air Force Precision TN4800 care aspiră până la 90% din părul tăiat. Mă bucur că nu eram singurul care suferea de problema asta și cineva a inventat chestia asta. Are niște lame din înveliș din titan și un reglaj fin de până la 0.5mm. Pur și simplu am un stres în minus!

Eu zic că e o idee excelentă de cadou pentru cei cu barbă. Atenție, nu e un aparat de ras, ci doar de tuns pe care îl găsești aici. Ce zici? A fost o idee bună?

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.