Ascultă cu Mine Nicoleta

 

Ea este Nicoleta și am cunoscut-o acum vreo 2 ore. Am întrebat-o ce muzică ascultă și cu ce se ocupă. Iar acum vreau să vă întreb pe voi ce job credeți că are Nicoleta? Hai să vă văd, ghiciți? 🙂

Nu, n-ați ghicit! Nicoleta are unul dintre cele mai cool joburi din lume. Este DJ! Yeap, știu. Și am întrebat-o de unde până unde și mi-a spus că întotdeauna i-a plăcut muzica electronică și party-urile de gen și că de ce n-ar transforma asta într-un job. Cu alte cuvinte, e unul din oamenii ăia care au înțeles rostul vieții! :))
Pe numele ei de scenă, Sevenego (care vine de la cifra ei norocoasă), a participat la selecția Burn Residency și a ajuns printre cei 5 DJ finaliști care se vor lupta pentru o rezidență în Ibiza. Și ar putea să-l aibe ca mentor pe Carl Cox. How cool is that?
Dacă vreți s-o ascultați și s-o vedeți cum mixează, mâine seară aveți ocazia la Burn Residency Showcase, party-ul de la Halele Carol din Capitală, începând cu ora 22.00. Alături de ceilalți 4 DJ finaliști, mixurile lor vor ajunge în Ibiza iar juriul internațional va desemna DJ-ul român care va primi rezidența în insula muzicii electronice. Eu nu am Ibiza de oferit, dar am 3 invitații de dat la party-ul de mâine, așa că săriți de luați!
Până mâine însă, hai să vedem ce ascultă un DJ, căci și eu eram curios. Mi-a zis că e piesa ei de suflet, iar acum în timp ce scriu o ascult și eu și dau din cap. Așa că dați drumul la difuzoare și hai să ascultăm Supermod – Tell Me Why!

Caută hashtag-urile #ascultacumine și #listenwithmeproject sau urmărește paginile de Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu acest proiect, iar pe Youtube poți asculta playlist-ul proiectului. Dacă vrei să faci parte din acest proiect și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro

 

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.