În loc de mare

DSC_3178

Mi s-a pus pata de vreo doi ani să învăț să mă dau pe placă și într-un final am reușit, împins de la spate de invidia față de riderii pe care i-am cunoscut până acum. Să înveți un sport extrem e nașpa la început, dar după aia nu-ți mai vine să renunți.

Acum, am mai găsit ceva interesant. De fapt, am găsit varianta de vară a snowboarding-ului. Wakeboarding-ul! Și e cam șmecher! 🙂

Am fost la o petrecere Desperados luna trecută (noroc cu ei că mai ies și eu din casă și mai învăț una alta), la Zumbaala Wake Park în Mogoșoaia. E o combinație între o terasă de vară super șmecheră și un loc unde poți învăța să te dai cu placa pe apă! Și e perfect pentru zilele alea când leșini de cald și vrei să te răcorești. Plus că e aproape de București și nu tre să mergi până la mare ca să faci asta.

DSC_2471

Sunt sigur că e la fel de frustrant la început ca și cu placa. Până înveți îți iei o grămadă de căzături, dar la cum i-am văzut pe riderii profesioniști cum se dau, abia m-am abținut să nu încerc și eu. Noroc că simțul penibilului m-a anunțat că e prea multă lume acolo și n-are rost să fac show pe gratis. Plus că trebuia să fac niște poze. Chiar, poți să te uiți în album aici, să-ți faci o idee despre ce se întâmplă acolo.

Cu ocazia party-ului (ăștia de la Desperados chiar dau niște petreceri beton!) am mai asistat și la o demonstrație de rollerblading și la fel, s-a lăsat cu show. Dar parcă tot aș încerca un wakeboarding. Se mai bagă cineva? 🙂

DSC_2689

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.