Experience Bucharest

Spune-mi că tu n-ai vrea ca Bucureștiul să devină una dintre cele mai vizitate capitale europene și n-o să te cred! Dar chiar dacă pare imposibil, există totuși oameni printre noi care vor să pună Bucureștiul pe harta celor mai vizitate locuri. Iar pe 12 mai va avea loc cel mai important proiect de promovare a turismului în București unde vor fi invitați bloggeri, vloggeri și instagrameri de travel din toată lumea.

Experience Bucharest se vrea nu doar o conferință pe teme de promovare turistică a Bucureștiului, dar și o ocazie unică de a face networking cu mulți influenceri pe zona de travel, din lume. Ceea ce mi se pare foarte cool, pentru că e o ocazie unică de a descoperi modul în care gândesc cei din zona de travel, ce așteptări au și ce impresie le lasă în momentul de față Bucureștiul.

Am mai spus și o s-o mai spun. Îmi place foarte mult Bucureștiul. Cred că ar avea potențial să devină cea mai vizitată capitală din Europa. Și nu pentru că ar fi un loc care arată extraordinar, dar pentru că e extrem de accesibil dpdv financiar și merge mână-n mână cu viața de noapte, lucru foarte rar găsit în Europa. Dacă s-ar rezolva problemele de infrastructură și poluare masivă, orașul ar arăta cu totul altfel. Aș mai adăuga legalizarea prostituției și al consumului de iarbă și am detrona lejer Amsterdam-ul și cred că am face la bani din turism de n-am avea ce face cu ei. Dar până acolo e drum lung și până atunci sunt evenimente care se concentrează pe promovarea Bucureștiului ca destinație turistică.

Dacă ai vreun business sau vreo idee care crezi că merită promovată în București, sau pur și simplu pasionat de turism și vrei ca orașul ăsta să fie cât mai cunoscut, te poți înscrie la conferință, unde te vei întâlni cu foarte mulți bloggeri, vloggeri, instagrameri de travel și vei putea face networking la greu! Mai multe detalii aici.

Pe lângă asta, organizatorii au lansat și un concurs prin care poți câștiga 2 invitații VIP la eveniment, 2 zile de cazare în București, vouchere pentru închirierea unei mașini și multe alte surprize din partea sponsorilor. Tot ce trebuie să faci e să postezi pe Facebook sau Instagram un clip de maxim 1 minut, sau o fotografie în a cărei descriere să spui de ce iubești orașul București. Le urci folosind hashtagurile #mybuchareststory și #experiencebucharest și nu uita că postarea ta trebuie să fie publică. Pentru a câștiga unul dintre premii, utilizatorul trebuie să adune cât mai multe like-uri.

Și cam astea sunt premiile într-o descriere mai clară:

Locul I – Invitație dublă VIP acces evenimente Experience Bucharest (oportunitatea de a face networking cu peste 200 de influenceri din turism, intrare liberă la conferință, participarea la petrecerile și tururile organizate).
Locul II – Două zile de cazare asigurate de Hostel Pura Vida București.
Locul III – Vouchere Autonom pentru închiriere mașină un weekend.

Hai că sună bine, nu? Vă sugerez să intrați pe site-ul evenimentului de unde puteți afla mult mai multe informații și de-acolo puteți să dați sfară-n țară, ca să afle toată lumea că se pregătește o nouă promovare a Bucureștiului.

Și spor la concurs! 🙂

 

5 Comments Experience Bucharest

 1. Alin 25/04/2017 at 10:07 am

  Din pacate nu prea merg site-urile Experience Bucharest si travelmassive.com. Ce sa zic, face si asta parte din “cultura” romaneasca, presupun.

  Reply
  1. Alex Damian 25/04/2017 at 11:13 am

   Ești sigur? Când am scris articolul mergea, și le-am putut accesa și acum după ce-am șters cache-ul. Spune-mi te rog dacă mai întâmpini aceleași probleme ca să pot transmite mai departe. Mulțumesc!

   Reply
 2. Tudor 26/04/2017 at 1:44 pm

  Alin, din păcate comentariile de genul celui lăsat de tine face parte din “cultura” românească.
  O răutate gratuită.
  Site-ul http://www.travelmassive.com e un site international cu extraordinar de multe vizite și cu un ultime de 99.99 la suta.
  Experience-bucharest.com e hostat pe cel mai important server de hosting din America.
  Ești prima persoană care spune că nu merge vreunul din site-uri. Era de ajuns să ne indici când nu ți-a mers și verificam.
  Mulțumim oricum!

  Reply
  1. Alin 03/05/2017 at 3:41 pm

   Acum am văzut răspunsul. Într-adevăr comentariul a fost răutăcios din cauză că a fost frustrant ca, după ce am citit articolul, să accesez pe site-urile respective și să vad o pagina albă cu mesaj de eroare. Am încercat de cel putin de doua ori sa accesez site-ul în interval de câteva minute. Asta s-a întâmplat cu câteva minute înainte de a posta comentariul, puteți verifica în Analytics numărul vizitelor. Data viitoare promit ca fac și printscreen-uri.

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.