Ai murit degeaba!

Pfoai, Teodora, am intrat deunăzi la Cărturești și am dat peste tine. Și așa rușine mi s-o făcut să dau ochii cu tine de nu-ți spun. Păi cum de ce? Lasă că Floricica Dansatoarea s-a dus la Pride Parade sau că a fost concert de manele la TIFF iar oamenilor li s-au părut cool chestiile astea, dar au ajuns să-i susțină fix pe ăia împotriva cărora ieșiseră în 2015. Practic, cum să-ți spun, ai murit degeaba!

Mă gândeam eu că o să întrebi asta. Floricica e o duduie ușor dezaxată, genul care nu are nimic de spus, dar vrea să fie ascultată așa că urlă din toți plămânii și nu face altceva decât să deranjeze. Hipsterii făceau mișto de ea în timpul protestelor de la începutul anului, dar femeia s-a dus la Pride Parade și brusc a devenit cool. Pentru că atât de proști sunt hipsterii la noi.

Da, s-a dat cu manele la TIFF. S-a isterizat toată lumea. Asta pentru că toată sala s-a ridicat în picioare, a dansat și a cântat împreună cu Dan Bursuc. Apoi au venit hipsterii ăia ”inteligenți” care o ard ei cool și spun că ar fi normal să acceptăm manelele, că manelele face parte din cultura noastră și căcaturi d-astea de-ți vine să le vomiți în gură. Când de fapt, n-are nici o legătură cu muzica aia copiată de la arabi și greci, ci cu faptul că ăștia-s niște evazioniști și niște hoți, iar proștii le-au dansat și cântat în strună. Normal că nu-i susține nimeni pe țiganii ăia din zonele rurale, pe sărăciile alea, că ăia nu sunt cool. Nuuu, îi susțin pe maneliști, ăia care pleacă de la nunți cu sacoșele pline de bani în Ferrari-uri, iar ei se isterizează pe Facebook că e surge pe Uber și că nu se mai merită. Proști mă, îți jur, circu circului.

Da nah, astea le știai și tu. Ceea ce nu știai e că în momentul de față e circ și la comuniști în partid. Mai rău ca acum n-a fost niciodată, jur. Te doare mintea. Doar că nah, la ei circul face parte din job description. Dar ce să vezi, toată lumea le-a intrat în horă și le oferă atenție. Partea cea mai nasoală e că nimeni nu și-a dat seama nici până în ziua de azi că comuniștii nu mai au partid de opoziție. Pe bune, există doar PSD în momentul de față, nimic altceva. Peneleu e o glumă proastă, ca de obicei, e practic inexistent. Usereu a luat-o și ăla pe ulei, că nah, se dă cu un insecticid de proști în parlament, oricine intră acolo, o ia razna. Așadar, comuniștii’s încă la putere, fac orice altceva în afară de a munci, iar pulimea stă cu gura deschisă și se hrănesc cu căcatul lor.

Daaaar, e bine că totuși avem niște priorități. Iar una dintre ele, care reprezintă una dintre cele mai mari probleme cu care ne confruntăm noi ca nație, e să-i corectezi pe proști dacă nu zic ”pe care” atunci când trebuie. Să vezi cum ne umflăm în pene când mai descoperim vreun analfabet și îl corectăm în văzul lumii, să se învețe fraierul minte să nu mai vorbească dacă nu știe. Ce contează că are idei bune, noi tre să vorbim corect, că doar așa putem ieși din căcatul în care suntem. Tu înțelegi cât de amuzant și tragic e în același timp? :)))

Mda, deci cum spuneam, mi s-o făcut rușine pentru că știu că ai murit degeaba, iar țara asta e pentru oameni proști, oameni care trebuie conduși de cineva care nu le pasă câtuși de puțin de ei. Oameni care cred nu în Dumnezeu, dar în preoți pedofili cu har de la Dumnezeu, pentru că și ei s-au lăsat o viață-ntreagă futuți în cur. Oameni care n-au habar ce-i ăla respect față de ei sau de semenii lor. Oameni care nu știu să fie fericiți.

Noh, mă duc să beau ceaiul ăla rece la care am zis că ieșim, dar n-am mai apucat, pentru că.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.