Cum să trolezi la festivaluri

Măh, io nu-s așa disperat cu ce fac oamenii la concerte. Dacă unii vor să stea pe telefoane în timp ce alții dansează, e problema lor. Dar totul are o limită atunci când tot ce văd din scenă e telefonul tău mobil. Așa că ieri am trolat doo fete care făceau live-uri pe insta de la un concert. Dacă vă enervează ăștia, puteți să faceți și voi la fel! :)))

Nu, serios, n-am de ce să le dictez oamenilor cum să se distreze la festivaluri și concerte. Treaba cu scosul telefonului atunci când începe un concert e firească. Tehnologia a devenit o extensie a trăirilor noastre. Nu contează că nu ne mai uităm la pozele alea niciodată, e pur și simplul impulsul de a imortaliza momentul. Și e ok, trebuie doar să ne obișnuim.

Doar că nu mă pot obișnui cu cei care fac asta de la început și până la sfârșit. Înțeleg să faci niște poze, să înregistrezi piesa preferată, să faci un live pe facebook sau instagram, dar să stai non stop cu telefonul ridicat în fața mea, apăi hai că ne enervăm deja. Așa și ieri la Summer Well, la Glass Animals, când doo fete (rusoaice) m-au rugat să le las în fața mea că nu vedeau nimic. Le-am zâmbit, le-am poftit și m-am bucurat că am făcut o faptă bună. Da de unde, femeile s-au pus pe făcut live-uri de la concert. Și mai mult de-atât, răspundeau la comentarii și toată butonarea aia pe ecran îmi distrăgea atenția de la concert. Pe bune, e cineva care nu se simte atras de orice display să se uite în el?

Așa că mi-a venit o idee. Am luat aparatul foto, am dat zoom pe ecranul telefonului ca să văd nickname-ul lor de pe instagram, mi-am scos telefonul, am intrat pe contul uneia, apoi în live-ul ei și i-am comentat să lase dracu live-ul, să se bucure de concert că nu văd nimic de telefonul ei! :)))

You may try it! It will be fun! :)))

Până una alta, mă obsedează piesa asta de la Editors. A fost bestial concertul lor!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.