Să nu vă luați niciodată blugi de la H&M!

Da mă, deci am zis că ar fi bine să scriu și despre experiențele mai puțin plăcute. Ce atâta, vai Damian, ce viață frumoasă și minunată ai, te tot plimbi peste tot și vrem și noi să fim ca tine. Noh, nu mă plâng, dar nici paradis nu e. Da cred că e important să ”împărtășesc” cu voi și din lucrurile nașpa. De exemplu, azi mi s-a rupt a ”5-ea” pereche de blugi de la H&M, motiv pentru care vă îndemn să nu care cumva să dați banii pe ei, VREODATĂ!

Nah, nu e un capăt de țară, dar cred că am investit vreo 800 de lei în perechile de blugi de la H&M. În momentul de față nu mai am nici o pereche. Ah, ba da, una singură, dar nu cred că mai rezistă mult nici aia.

 1. Prima pereche, unii indigo. Mi-au plăcut, i-am purtat doar de 2 ori căci toată vopseaua îmi rămânea pe pantofi, interiorul tricolului și pe chiloți. Nu, nu s-au rupt, dar m-am săturat să-mi spăl hainele ca să scot vopseaua de la blugi. I-am ”donat”.
 2. Unii scurți. Pe ăștia recunosc că i-am purtat cel mai mult. Sunt la a doua vară și tocmai mi s-au rupt între picioare acum 30 de minute când mi-au căzut cheile pe jos și voiam să ies din casă. M-am aplecat și haț. N-am mai ieșit din casă, m-am apucat să scriu articolul ăsta. Mă cac pe blugii lor!
 3. Pe negru, mișto, mi-au plăcut mult, luați în primăvară. Îmi făceau și mie corpul să arate mai bine. Nu erau mulați, nu pot purta așa ceva pentru că vreau să mă simt relaxat în blugi, nu să gâfâi de fiecare dată. Ei bine, i-am purtat de două ori. A doua oară mă dădeam cu longboard-ul pe calea Victoriei. Nu făceam flip flap-uri, ci doar o plimbare lejeră de seară. Plm, după 15 minute s-au rupt de la sliț până la curea, în față. Ditamai crăpătura pe care am acoperit-o cu longboard-ul ca să nu-mi iasă erecția colosală. Cum, coae, să reziste niște blugi 15 minute??? Am mers juma de calea Victoriei până la mașină (noroc că eram cu mașina) într-o poziție nefirească, acoperindu-mi nudul cu un longboard.
 4. Unii albaștrii, luați odată cu ăia negri, elastici chiar, deci m-așteptam să reziste mai mult. Nope, vreo doo săptămâni. M-am așezat gentil pe un scaun, finuț ca un gentleman, fără să mă crăcănez ca Terente. S-au rupt în cur! Să mă fut în ei! Evident, mă aflam în societate. Am chemat Uber. Surge! Futui!
 5. Singura pereche neruptă e aia ruptă de ei. Adică e model d-ăla cu tăieturi și franjuri. Ăia nu s-au rupt dar pe ăia i-am purtat foarte puțin și sunt sigur că or să se rupă stând în șifonier.

Ah, și la toate, dar la absolut toate perechile, mi s-au rupt (descusut) buzunarele interioare! Băh, da la toate. Gen, să stai cu grijă să nu-ți pierzi cheile, telefonul, etc.

Și pana mea, nu e ca și cum blugii sunt ieftini. Cam toți sunt la o medie de 150 de lei! Dar e cea mai proastă calitate peste care am dat vreodată! Prețul lor corect ar fi undeva pe la 20 de lei, maxim. De unică folosință, atât!

Nu știu, am fost fan H&M mult timp. În ultima vreme însă intru degeaba în magazin. Ori eram fan că nu era la noi în țară, ori la noi vin cele mai triste colecții. Dar chiar și-așa, mi-a plăcut brand-ul ăsta întotdeauna. Dar acum m-au apucat spumele cu blugii lor. Like, never ever will I ever buy any jeans from H&FuckingM!

N-am avut probleme cu nici un alt tip de produs de la ei.

Articolele următoare în care o să mă plâng, or să fie mai serioase. Ăsta e așa, de încălzire!

6 Comments Să nu vă luați niciodată blugi de la H&M!

 1. iuli 16/08/2017 at 7:28 pm

  asa sunt si aia de la leecooper. Pe vremea cand luam de la ei erau blugii 250-300 ron si dupa 3 4 luni se rupeau fix intre picioare…. Acum merg pe koton si dupa 1 an se rup deci isi scot $$

  Reply
  1. Alex Damian 17/08/2017 at 9:26 pm

   Ia să fac o vizită la Koton! :)))

   Reply
 2. Emil Calinescu 16/08/2017 at 9:29 pm

  Nu e un pic masochism sa-ti iei atatea de perechi de blugi din acelasi loc? Schimba brandul.

  In alta ordine de idei, chestia cu iesitul vopselei pe alte haine e de OPC dupa mine. Nu ca sunt zgarcit sau ceva, dar eu m-as duce cu orice astfel de haina la OPC. Nu e ca si cum ar fi din vina ta, oricat de mult ai transpira. Eu am patit cu fix 3 haine in viata mea: o camasa luata din piata, un tricou polo luat din Europa si o camasa indiana luata de pe Ebay. Deci n-am cum sa ma duc cu ele la opc.

  Daca pateam cu ceva luat dintr-un magazin, fix la OPC aterizam.

  Reply
  1. Alex Damian 17/08/2017 at 9:26 pm

   Mda, știu, ai dreptate. Vina mea deși am tot sperat să am eu ghinion și să nu se mai întâmple a doua oară. :)))

   Reply
 3. S 17/08/2017 at 7:24 am

  Esti sigur ca nu iti iei marimi prea mici pentru tine??

  Reply
  1. Alex Damian 17/08/2017 at 9:25 pm

   Nu, frate, toată lumea zice asta. Nu sunt disperat cu slim fit și să stea mulați pe mine. Ba chiar ăștia scurții îmi erau largi de trebuia să-i prind serios cu cureaua.

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.