Comeback

Eh, dupa o lunga pauza m-am gandit si eu sa revin pe pe blogul asta. La un moment dat ti se mai face sila asa sa mai scrii sau sa postezi. Cu siguranta ca ai succes din bloguri si faci bani cu asta dar chiar trebuie sa scrii doar despre anumite subiecte. Subiecte care pe mine ma lasa rece si ma ingrozeste faptul ca foarte multi oameni sunt interesati de niste lucruri atat de cretine si lipsite de importanta.
Eu nu ma las si tot de muzica (aia care-mi place mie si pe care vreau sa le-o inoculez si altora) o sa scriu, caci multe s-au intamplat. AC/DC au concertat la noi si a fost foarte fain. Nu sunt mare fan dar gagii fac show-uri cu adevarat. La varsta pe care o au, romanii abia isi trag picioarele pe prima treapta de autobuz. Urmatorul concert la care ma voi duce alaturi de multi alti oameni este Noisettes. Pacat sa ratezi o asemenea ocazia mai ales ca e free of entrance si ai sansele in sfarsit sa mergi la un concert cu toti prietenii tai.
Maine o sa postez niste fotografii de la Eroshow ce a avut loc pe la inceputul lunii mai. Inca nu-mi permit sa arunc vreo 400 de lei pe un workshop de fotografie nud, dar pt 35 de lei cat a costat intrarea la Eroshow iti poate oferi un prilej bun de a poza gagici goale. Care-i diferenta dintre fotografia nud si fotografia pornografica non-sexuala e o alta mancare de peste pe care multi se lupta.
Si pe viitor o sa mai povestesc ce s-a mai deschis prin centru vechi. Fac reclama unui coleg de la munca si nu pentru ca mi-e coleg ci pentru ca intr-adevar locul merita vizitat de fiecare data.

P.S. Si da, am cantat cu Sound-ul la un festival coral din orasul… Plopeni. Faptul ca au si ziar mi s-a parut delicios de adorabil 🙂

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.