Te provoc să-mi demonstrezi!

DSC_0172

Ce-ar fi dacă azi ai pune o poză pe Facebook cu un loc, o persoană sau cu ceva care chiar te face mândru că ești român? Hai, că nu poate fi așa greu, nu? 🙂

Mă uitam azi pe Facebook și am văzut explozia de urări de genul ”La Mulți Ani, România!” și nu zic că e ceva în neregulă cu ele. Chiar dacă de mâine iar o să ne înjurăm unii cu alții, măcar o zi s-o ardem și noi patrioți.

Am văzut chiar și câteva proiecte mai mult sau mai puțin foto, cu oameni care spun de ce iubesc ei România. Doar că toate lucrurile astea sunt prea generale și apar doar ca niște definiții. Așa că m-am gândit la o chestie.

Pune o poză de-a ta pe Facebook! Nu mai da share la vreo urare doar pentru că ți se pare drăguță. Vreau să pui o poză cu ai tăi, cu un loc, poate o cafenea unde-ți place ție să petreci timpul mai des, poate o acțiune la care ai participat anul ăsta și ți s-a părut foarte bună, un produs românesc foarte bun, un loc pe care l-ai vizitat și te-a lăsat mască. Te provoc să-mi promovezi ceva, orice! Dar să fie pe bune, nu doar un steag pus la poza de profil. Ce zici? Te bagi?

Eu zic că am trecut de faza cu ”Ce-ți doresc eu ție…” și putem începe în a promova lucrurile mici (dar de efect) care ne afectează nouă viața în mod pozitiv și motiv pentru care încă mai trăim aici. Pentru că motive sunt, dar ne e foarte greu să le promovăm. Ne e mult mai ușor să criticăm. Dar azi e dezlegare la promovare!

LATER EDIT: Uite, Raluca (@27firefly pe Instagram) are o idee și mai bună. Dacă tot începem să punem pozele noastre, putem să-i provocăm și pe alții să facă asta. După ce postezi o poză, dă leapșa mai departe! #dezlegarelapromovare

19717_953851537966809_2936745286287291661_n

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.