Insertions of Me in Theologos

Tu cum te-ai interpune în fotografiile de vacanță pe care le faci? Să spunem că nu ești genul care să ți aparatul foto cu ambele mâini și să tragi un #selfie cu #duckface dar ai vrea totuși să faci parte din cadrul pe care l-ai încadrat cu atâta meticulozitate. Nu suporți să apari în poze de vacanță, vrei să faci artă, să faci fotografie și să urci pozele pe fb încât toți să-ți dea like-uri și apoi vine un troglodit și te întreabă: ”Da tu de ce n-apari mă fraiere în nicio poză? Astea zici că le-ai luat de pe net.”
Proiectul Insertion of Me in Theologos e o idee pe care am avut-o în timpul unei escale Thassos – Planeta Jupiter – Theologos, pe când așteptam mâncarea de prânz gătită de o singură grecoaică modestă pentru cei 16 social media freaks din Tabăra Foto pentru Bloggeri IV și fără nici o duhoare de wi-fi prin zonă. Cu alte cuvinte, treaba era futil inutilizabilă.
Theologos e un sătuc din insula grecească Thassos și fosta capitală a insulei. Nu pot spune că e un punct de atracție turistic pe care să nu-l ratezi dar dacă-i plimbi un pic străduțele parcă se screme de-un feeling de liniște și te îmbie la niște fotografii. Doar că de data asta am vrut să las o amprentă personală, o parte din mine să fie acolo, să facă parte din întregul fotografiei.
Practic, puteți să priviți aceste fotografii și să faceți excepție de mine. Cadrele au fost gândite ca și cum nu ar fi nimeni în ele. Mă poziționam în locul în care de obicei aș fi vrut să surprind scena, doar că de data asta le-am rugat pe Lori și Ruxandra să mă ajute să declanșez aparatul în timp ce mă inseram în fotografie. De fapt nu aparatul ci Samsungul meu Note căci e tabără de Instagram, așadar toate fotografiile sunt realizate cu camera telefonului Samsung Galaxy Note și trecute prin filtrele Instagram. Cei care aveți cont de Instagram vă sugerez să urmăriți săptămâna asta hashtag-urile #tfb4 #cosmotfb4 #puncteoriunde #galaxyS4 #pixelpedia #fordtrip #domeniilevanjulmare, sau dacă nu aveți cont dați un click aici.
Mai jos o serie de fotografii din sătucul Theologos pe care o să vă rog să le priviți deși știu că o să fie difcil să faceți abstracție de acest Hipstero-Adonis omniprezent.

Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri e un eveniment organizat de Foto Union cu sprijinul BancpostCosmoteSamsung Galaxy S4FordF64Booking GreeceIzvorul Cristalin.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.