Moonlight Breakfast la Guerrilive

 S-o bage p-aia cu Sugar Daddy zic. Cineva s-o bage p-aia cu Sugar Daddy acum! Să curgă muzica spun. Căci de muzică vorbim acum. Și în special de Moonlight Breakfast. Nu mai știu unde am auzit prima oară muzica lor dar cu siguranță nu am știut cine sunt. Acum pot spune că se numără printre cele mai bune formații din România și de ce nu, din lume. Și evident că s-au mutat în Austria, căci se pare că austriecii au mai nou o atracție către Swing Electro, gen Waldeck. 
Cam așa sunt și cei de la Moonlight Breakfast, ba chiar mai buni. Au cântat pentru prima oară în deschiderea lui Jamiroquai în 2011 iar în vara lui 2012 și-au lansat primul album în Herăstrau, prima piesă a fost cântată la radio Guerrilla iar de anul ăsta s-au mutat în Austria. Luni seara au cântat însă la Guerrilive cu Bogdan Șerban în Energiea. Am fost și eu acolo și a fost bine. Dacă nu i-ați ascultat până acum ar fi bine s-o faceți și să-i prindeți la un concert live oricând aveți ocazia căci vor fi din ce în ce mai scumpi la vedere și auz.
Band-ul este format din Bazooka, Christie, Adita și Printzu. Christie are o voce incredibilă, un timbru aparte și chestia asta oferă o identitate formației. Dar nimic mai mult de-atât din păcate. Câteodată poate e bine doar să asculți muzica preferată a unei formații și să eviți să-i cunoști membrii. Eu cel puțin am rămas dezamăgit de prestația lor comunicativă.
Dar să lăsăm asta, hai să ascultăm o piesă mai bine. Preferata și de pe repeat one. Aia cu Sugar Daddy 🙂

Iar în continuare câteva imagini surprinse din timpul concertului de luni.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.