Take a seat! Your life is about to start!

 Cum e să ieși din aeroport și să ajungi direct pe plajă? E hashtag #ebine vă zic eu! Weekendul trecut am fost în Cipru la invitația Paravion într-o combinație ideală cu Knossos Travel. De ce? Pentru că Cipru nu e doar o insulă frământată de probleme teritoriale și economice ci și un loc unde poți să-ți petreci o vacanță în cel mai nesimțit stil posibil. 
Știi, până acum ideea mea de vacanță era să cauți cea mai ieftină cazare, să-ți cumperi mâncare de la supermarket și să-ți faci ”senviciuri” în cameră pentru că deh, ai renunțat la micul dejun că era prea scump, să te plimbi și să privești de la distanță cum alții se distrează, asta doar ca să rămâi cu niște bani când te întorci. Dar știi ce? Viața e a naibii de scurtă, dă-i naibii de bani. Poți să stai mai puține zile dar în schimb să te distrezi și să te simți atât de bine încât n-o să mai ști de tine. Iar pentru mine, weekendul trecut a fost atât de plin încât s-a simțit ca o săptămână întreagă.
 M-am dat jos din avionul Tarom pe la un 10 parcă, am parcurs rapid aeroportul din Larnaca, am zâmbit frumos la check out și am zis Hello ca un adevărat cetățean european. Ne-am adunat toți bagajele în timp ce mă plimbam ca un nebun prin secția psihoterapie după un semn wi-fi dumnezeiesc și apoi am ieșit în căldura plăcută care te duce cu gândul la plajă.
Mai mult cred că a durat să ne urcăm bagajele în microbuz pentru că imediat am parcat lângă plajă pentru a ne cunoaște și a înțelege mai bine de ce ne aflăm acolo. Și am făcut asta la o terasă de pe plajă iar Remus Vișan (Managing Director Paravion) a ținut…a încercat să țină un discurs neîntrerupt de avioanele care zboară pe deasupra plajei, which is bloddy cool!
 În postările care urmează o să te fac să înțelegi de ce e atât de important să nu te zgârcești deloc la concediul pe care urmează să ți-l iei, să-ți arăt că ai o Ibiza mult mai aproape de casă, să te fac să descoperi lucruri noi și activități pe care poate nu le-ai făcut niciodată (pentru mine multe lucuri au fost făcute pentru prima oară) și să te fac să zâmbești. Pentru că în final despre asta e vorba. Să zâmbești de plăcere!
Evident că o să-ți spun și de ce să te ferești sau să folosești în avantajul tău. Până la urmă nimic nu e perfect dar poate deveni mai interesant decât obișnuitul. Mai ales când vezi un Taxi Mercedes cu 6 uși parcat în fața unui Supermaket Romantic. Mindfuck!

Urmărește hashtag-ul #filieracipriota pe Facebook, Twitter și Instagram pentru mai multe informații, postări și poze din Cipru.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.