Și dacă mâine nu mai e nimic?

Da, chiar așa. Mai ai vreo 7 ore și afli că de fapt mâine nu e începutul unui nou an ci nu o să mai fie nimic. Ce faci atunci?

Să zicem că de mâine dispar toți oamenii sau pur și simplu nu se mai întâmplă nimic. Ce ai face tu cu orele rămase? Că așa toți ne facem planuri pe anul următor (deși nu știu câți dintre noi ni le notăm ca să vedem ce-am schimbat). Dar acum nu mai ai decât câteva ore și începi să te panichezi, ai atâția oameni de sunat dar nu poți că toate rețelele sunt blocate. 7 miliarde de oameni încearcă totul în 7 ore. Haos general. Netul a picat, rețelele sociale sunt suprasolicitate, n-ai cum să contactezi pe nimeni așa că ieși afară din casă. E singura chestie pe care poți s-o faci.
Iar acum stai pe stradă și vezi oameni alergând în jurul tău. Unii își fac provizii, conduc haotic, alții plâng, unii vin și te trag de mânecă iar tu trebuie să faci următoarea mișcare. Gândește-te ce ai face. Care ar fi primul lucru? Și poate atunci îți și dai seama care e cel mai important lucru pe care îl ai de făcut pentru anul care urmează.
Hai pa! Ne vedem la anul… poate 🙂

2 Comments Și dacă mâine nu mai e nimic?

  1. Anonymous 31/12/2013 at 2:59 pm

    As ingenunchea in mijlocul strazii, lacrimi de bucurie mi-ar siroi pe obraji, as striga de recunostinta universului pentru marea aventura pe care am avut privilegiul s-o traiesc, as imbratisa pe toata lumea care imi iese in cale, le-as zambi ca o nebuna ce ma aflu si apoi as incepe sa-mi cant iubirea pentru infinit intr-un dulce abandon de sine

    Reply
  2. admin 31/12/2013 at 3:20 pm

    Hmmm, foarte frumos! O să știu cine ești când se va întâmpla asta 🙂

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.