Din seria Bucket List

 Le-am descoperit pe Longboard Girls Crew din întâmplare. Căutam pe Youtube o piesă de-a lui Dub FX și cineva a pus un clip cu ele pe muzica lui. Apoi am început să sap mai mult, să văd ce-i cu ele, cine face filmele. De ce am făcut asta? Pentru că ceea ce veți vedea o să vă facă o poftă de viață incredibilă și un dor de ducă de neoprit!

Longboard-ul e un fel de skate doar că ceva mai lung. E pentru viteză și pentru… ”dans” în același timp. Mi se pare mult mai fain și mai ”adrenalitic” decât skateboard-ingul cu care am cochetat când eram mic, în casă la început ca să nu-mi rup gâtul pe stradă direct.
Fetele astea, cum să vă spun eu vouă, sunt pline de viață și sportul ăsta le face și mai sexy. Se urcă în dubița lor hippie și se duc să se dea cu plăcile în diverse locuri din Spania. Daaa, știu, ăștia au niște șosele impecabile și trafic redus și e lumina aia perfectă cu cât te aproprii mai mult de mare dar uitați-vă un pic la clipul de mai jos și eu zic că o să vă atragă foarte mult chestia asta, indiferent de loc.


Endless Roads 1 – Yellow Horizons from Juan Rayos on Vimeo.


Nu știu, eu unul aș vrea să încerc sportul ăsta anul ăsta chiar dacă sunt deja o balenă bătrână. Știu și pe cineva la noi care a făcut asta dar trebuie să văd cum o conving să mă învețe. 

Atât filmul cât și fotografiile sunt făcute de Juan Rayos, foarte talentat tipul pe partea de film și fotografie. Tot pe contul lui de Vimeo puteți să vedeți filmul integral făcut cu fetele de la Longboard Girls Crew.

De Bucket List, nu? 🙂

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.