Ascultă cu Mine Bianca

 Și ce-are dacă zâmbim? O să murim? Ce-ar fi ca mâine să zâmbim tot timpul, să zâmbim străinilor pe stradă, să zâmbim atunci când cumpărăm sau vindem ceva. Dacă nu poți pentru că nu știi sau n-ai mai făcut asta, atunci pune-ți o muzică mișto în căști și încearcă. S-ar putea să descoperi brusc că lumea nu mai e atât de nașpa. Așa cum face Bianca. Zâmbește trecătorilor pe stradă.

Bianca mai scrie și adună motivaționale pe Motivonti dar nu cred că asta e motivul pentru care zâmbește. Și nu înseamnă că dacă zâmbești ești cel mai fericit om din lume. Și asta ai să înțelegi și din piesa pe care o asculta. Dar ia zâmbetul ca pe un leac, un drog, un viciu, un ce vrei tu. Și folosește-l! Că m-am săturat eu să te văd atât de serios! 

Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mesaj privat pe Facebook.

1 Comment Ascultă cu Mine Bianca

  1. ciprian 16/04/2014 at 7:31 pm

    oamenii au uitat sa zambeasca!
    zambetul este cel care ne face ziua mai frumoasa

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.