Ascultă cu Mine Simona

În copilărie mă tot uitam la un film cu o gașcă de băieți și aventurile lor. Asta pentru că n-aveam prieteni când eram mic :))) Coloana sonoră era plină de hit-urile rock-n-roll din anii 50. Apoi am aflat că filmul se baza pe o carte de-a lui Stephen King (și m-a mirat căci n-avea nimic horror în el). Iar apoi am aflat că Simona asculta fix melodia cu același titlu ca și filmul meu din copilărie.

Pe Simona am mai vazut-o la Skirt Bike ținându-se de bicicletă și luptându-se cu un monstru care o tot mușca de picioare (ceva din gama Bichon, deși nu mă pricep neam la rasele de căței, doar așa ca să vă imaginați magnitudinea monstului). Cu toate astea afișează un zâmbet vesel și plin de viață, așa că și muzica pe care o ascultă trebuie să fie faină.
Recunosc că m-a uimit. Chiar nu m-așteptam la piesa asta. Și asta pentru că n-am mai ascultat-o de ani de zile. Iar apoi vă ziceam de film. E genul de film care brings back memories. Și e despre meaning of life. Chiar va trebui să-l caut și să mă uit iar la el și vă sugerez și vouă să faceți la fel. Și pentru că e vacanța de vară și pentru că încă mă mai jucam tenis de picior în fața blocului la ora asta, vă las pe voi să decideți ce vă trezește piesa asta. Așa că Stand By Me and this project for more!


Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, ascultă playlist-ul pe Youtube sau Zonga, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.