Circle of Life

Sunt sigur că avem și noi nevoie de așa ceva, căci oameni plictisiți în metrou vom găsi în orice țară din lumea asta, nu doar în România. Doar că la noi s-ar putea să sară agenții de pază, îmboldiți de sentimentul datoriei.

Chestia asta s-a întâmplat acum vreo 2 luni în metrou în NYC. Întotdeauna am apreciat metoda asta Underground de a-ți face reclamă. Artiștii din musicalul Lion King de pe Broadway s-au decis să-și facă un pic de reclamă în metrou. Și să fiu al naibii dacă aceste campanii la metrou nu au un impact foarte mare. Îi lovești pe oameni fix când se așteaptă ei cel mai puțin. E locul în care se gândesc la cele mai nasoale probleme (pentru că au puțin timp cu ei înșiși și încep să se plângă în sinea lor). Așa că o chestie de genul ăsta întotdeauna îi va lua (plăcut) prin surprindere.

Metrorex-ul cred că e cam imbecil din punctul ăsta de vedere. Încă miroase a comunism grav pe interior. În pana mea, nici poze n-ai voie să faci. Și dacă vrei tu să te-apuci să faci ceva pe cont propriu, probabil că te vor escorta cu forța afară. S-au făcut campanii la metrou, dar nu îndeajuns de multe. Asta pentru că încă ne lipsește curajul. Pe bune, ai văzut cu ce curaj a inceput să cânte gagica asta în clipul de mai sus? Te asigur că e mai greu să faci asta în metrou, decât pe scenă. Dar rezultatul e priceless.
Bine, negrii au și niște voci de-ți dau lacrimile. Și le folosesc exact cum trebuie. Orice idee de rasism cade în momentul în care un negru începe să cânte. Păcat că țiganii noștri n-au fost în stare să cânte ceva mișto, deși aveau o moștenire foarte bună a muzicii țigănești. Au ales în schimb mizeria aia de manea și s-a dus dracu tot. 
Articol inspirat de aici.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.