Ascultă cu Mine Toma

Toma chiar nu mai are nevoie de nici o prezentare. Dar căștile lui, da! Și muzica pe care o ascultă!

Pe Toma îl știu de mai bine de-un an și am tot participat la diverse evenimente (multe organizate chiar de el) și chiar dacă pare el mai serios așa și a fost mare fotbalist în tinerețile lui, e un tip super de gașcă și te distrezi cu el.
Ne-am întâlnit de curând pe Promenada și evident că a trebuit să-l întreb ce-s cu căștile alea. Arată super bine, sunt și wireless, controlul se face prin touch direct pe una dintre căști și am mai zis că arată al naibii de bine? Negru cu aluminiu, never fail. Surpriza e că vin tocmai de la Parrot, care se ocupă mai mult cu device-uri hands-free. Dar iată că din ce în ce mai mulți producători înțeleg importanța unor căști cu un design atrăgător și cât mai multe funcționalități. Eu le-am găsit pe site-ul ăsta, dacă ești interesat.
Acum să vedem ce-asculta Toma în căștile astea, care by the way, au un sunet foarte curat și bine echilibrat.

Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, ascultă playlist-ul pe Youtube sau Zonga, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.