Religia dăunează grav sănătății!

Trăim într-o țară în care oamenii plătesc ca cineva să le spună cum să creadă în Dumnezeu. Plătesc o instituție numită Biserica, prin taxele și impozitele aferente. Statul oferă apoi o căruță de bani acestei instituții și o scutește de taxele și impozitele pe care tu le plătești. Mai mult de-atât, îți cere și ție încă odată bani, de fiecare dată când îi treci pragul. Mai nou, dacă nu mai ai bani deloc, te împrumută Ea, fix ca o bancă. Adică îți împrumută banii munciți de tine pentru care va trebui să plătești un comision. Unde-i Dumnezeu în toată afacerea asta, nu știu!

Nu mă înțelegeți greșit. N-am nici o problemă cu oamenii care cred în Dumnezeu sau în oricare Zeu. Este alegerea lor așa cum este alegerea mea să nu cred în El (așa cum îl vede religia lor). Și e foarte bine să crezi în Dumnezeu, dar nu e deloc bine să involuezi din cauza asta. Să te lași folosit de alții și să ți se arate cum să crezi.
Eu cred într-un Dumnezeu care râde și zâmbește, căruia îi place lumea asta, căci doar el a creat-o special pentru tine, căruia îi place dragostea, căci altfel nu mi-ar fi oferit nici mie posibilitatea asta. Nu cred într-un Dumnezeu care vrea ca tu să suferi, să te simți vinovat, să te abții de la plăcerile vieții și să nu te bucuri de lumea asta, doar ca să obții nu știu ce recompensă fantezistă în lumea de apoi. Păi pentru ce rahat s-a chinuit 6 zile??? Doar ca să te testeze pe tine? 
Dar ideea e că noi încă o ducem bine. În sensul că noi suntem îndoctrinați dar în același timp suntem docili. Nu devenim extremiști. Ăia într-adevăr mi se par cei mai periculoși oameni, care sunt atât de frustrați în eșecul lor de a se bucura de viață, încât vor să distrugă viețile tuturor din jur. Iar un exemplu vine din partea extremiștilor musulmani.
Așa am o boală pe cei care pleacă din țara lor (pentru că au un trai de căcat și vor să trăiască mai bine) și se mută într-o țară civilizată dar cu o altă religie, și care în același timp încearcă să-și impună propria lor religie și valorile spirituale. Păi du-te prietene în plm înapoi în deșert de unde-ai venit, dacă vrei să îți impui religia. Ai venit aici tocmai pentru că nu trăiai bine la tine în peșteră, iar acum îi urăști pe oamenii ăștia care te-au primit la ei în țară, le dorești moartea și îi consideri păcătoși care or să ardă în flăcările iadului doar pentru că nu cred în Dumnezeul tău. Și de ce fac asta? Pentru că au dreptul la exprimare. Ahaaa, da în țara ta n-aveai voie să vorbești? Ah, nu te lăsa Dumnezeul tău! Hmmm… 

Vă sugerez să vă uitați la clipul de mai jos ca să înțelegeți de ce m-am aprins așa tare. E vorba de o tipă care se întoarce în orașul ei natal din Anglia și descoperă ce putere a început să prindă comunitatea musulmană de acolo. E horror de-a dreptul. 

Partea cea mai nasoală e că albii devin încet încet o minoritate din cauza acestui political correctness. Toți cretinii se folosesc de rasism sau xenofobism ca să-și justifice aberațiile. Nu poți să zici nimic de ei pentru că sunt musulmani, pentru că sunt evrei, pentru că sunt homosexuali, pentru că sunt negri. Și a doua parte nasoală e că nu e nimic în neregulă cu cei care provin din categoriile de mai sus. Ci doar cu frustrații ăștia de căcat care nu se pot bucura efectiv de viață. Pentru că există musulmani, evrei, negri și homosexuali care chiar se bucură de viață. Atât de mult încât unii devin cunoscuți în toată lumea și sunt priviți ca modele de urmat în viață. 

Accept orice formă de religie și practicarea ei atât timp cât nu-i afectează sau forțează pe cei de lângă. Dar nu, nu-i de ajuns. Vrem să-i supunem și pe ceilalți. Și asta distruge toată armonia. Un lucru e clar însă. Oamenii nu cred în Moș Crăciun dar cred în Dumnezeu. Două personaje a căror existență fizică sau reală nu o poate demonstra nimeni momentan. Primul este chiar bun și îți oferă numai momente de fericire (din păcate pentru o perioadă foarte scurtă), iar al doilea, nu știu ce să zic, pare mai degrabă un sadic care nu vrea decât să te vadă cum suferi și cum îi chinui și pe ceilalți. Prefer să cred în Moș Crăciun mai degrabă!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.