Ascultă cu Mine Carmen

Carmen este vegetariană, face mult sport și a uitat ce gust are McDonalds-ul. Pe lângă asta, mai ascultă și muzică mișto și și-a luat niște căști de la Sony special pentru alergat. Cam ce ți-ai dori mai mult?

Încep să primesc feedback de la prieteni care-mi spun că aduc numai oameni faini în proiectul ăsta. Asta pentru că avem foarte mulți oameni faini în țara asta, oricât ne-am plânge unii de alții. Iar Carmen nu face excepție. Am cunoscut-o, la fel, în campaniile cu bloggeri. Brusc am devenit interesat când am aflat că este vegetariană. Nu mă interesează motivul fiecăruia, dar observ în jurul meu din ce în ce mai mulți oameni care renunță la carne, având în vedere că suntem un popor obsedat de shaorme, mici, cârnați, cefe, etc.
Pentru alergat, Carmen și-a luat de la Sony un walkman. Am avut un feeling ciudat, pentru că pe vremea mea walkman-ul era un casetofon prins de cureaua pantalonilor și niște căști overhead care se stricau după 2 luni. Acum sunt doar o pereche de căști in-ear care au încorporat un mp3 player. Ah, și mai sunt și rezistente la apă. Le găsești aici.
Dar gata. Hai să dăm play la piesa asta pe care eu de ieri o ascult pe repeat one! Deci chiar o să dau naștere celui mai tare playlist din lume! 🙂 Și pentru piesa asta, dau în schimb voucher-ul de 3 luni de la Zonga! Căci merită 🙂

Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, ascultă playlist-ul pe Youtube sau Zonga, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro. Ah, și știți că primiți un voucher de la Zonga pentru 3 luni de muzică moca dacă participați în proiect, nu?  Well… da!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.