Ascultă cu Mine Kathrin

Mă întorceam acasă, era cald, tocmai urcam treptele de la metrou și mă gândeam să-mi cumpăr o cola rece când în fața mea văd o pereche psihedelică de pantaloni. E nevoie de un singur detaliu ca să-mi trezească cineva interesul. Tipa care purta pantalonii asculta muzică în căști, așa că am zis s-o întreb ce ascultă. Și mi-a spus, doar că nu m-așteptam la piesa asta.

Încă nu mi-am dezvoltat pe deplin naturalețea de a agăța oameni pe stradă și a-i fotografia pentru proiect. Îmi amintesc că prima oară când am încercat asta, oamenii treceau rapid pe lângă mine și dădeau violent din cap că nu și rar se întâmpla să accepte cineva. Dar în același timp nu ai nimic de pierdut și oamenii la noi sunt totuși destul de sociabili, dacă știi cum să-i iei. Important e să zâmbești, să te prezinți, să le spui frumos ce vrei de la ei și probabil că ai să și primești. Cel puțin Kathrin a avut încredere în mine și m-a lăsat s-o fotografiez pentru proiect.

Studiază stomatologia, probabil o să aibă propriul ei cabinet, așa că pe viitor s-ar putea să apelez la ea. Apreciez foarte mult stomatologii și frizerii. Pot să mă aproprii de străini, pot să mă ating de ei, dar ce ține de ce-i în gura lor și părul lor, well, nu prea aș putea face asta. Dar noroc cu Kathrin și cu oamenii ca ea, că n-au probleme d-astea de prințesă ca mine.
Și fiindcă pe ea am abordat-o fără să fie nimic premeditat, chiar mi-a spus ce piesă asculta în momentul ăla. Sincer, m-așteptam la o piesă mai nouă și nu la ceva ce eu ascultam acum vreo 20 de ani pe Atomic TV iar Kathrin probabil că făcea primii pași. Și n-o zic în nume de rău ci cu o mare apreciere, căci piesa asta mi-a trezit așa, niște amintiri plăcute. Și hai să vă aduc și vouă aminte cum era cu Lemon Tree de la Fool’s Garden, piesă pe care Kathrin o s-o poată asculta și pe Zonga acum!

Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, ascultă playlist-ul pe Youtube sau Zonga, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro. Ah, și știți că primiți un voucher de la Zonga pentru 3 luni de muzică moca dacă participați în proiect, nu?  Well… da!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.