Weekly Instameets!

Se umple agenda de instameet-uri! Numai în săptămâna asta sunt vreo două și ambele au parte de concursuri cu premii. Dacă până acum frecai menta pe Istagram, acum a venit momentul să și câștigi ceva de pe urma lui!

În primul și-n primul rând, brand-urile în România încep timid să recunoască potențialul Instagram-ului. Drept pentru care trebuie să ne așteptăm din ce în ce mai mult la implicare din partea lor în această rețea de socializare și evident, la instameet-uri și concursuri care vă pot aduce vouă multe premii.
Mâine are loc un prim instameet în România organizat de un brand. Este vorba de iCentre România din Mall Promenada și care te invită la concursul #BackToSchool unde nu trebuie decât să-ți faci un selfie prin care să retrăiești bucuria primelor zile de școală. Chit că te pozezi pe băncile școlii, că-ți pui niște pampoane în cap, că-ți umpli banca de rechizite și gadgeturi, nu trebuie decât să-ți faci un selfie cu tema asta și să folosești cele două hashtag-uri pentru a putea intra în concurs: #BackToSchool și #iCentreRomania. Apoi, mâine ne vom întâlni în Promenada la etajul 1 de la ora 18.30, unde ne vom cunoaște și vom premia participanții la concurs. Premiile constă într-o pereche de căști Apple EarPods, o husă Ozaki O!coat Travel și un voucher în valoare de 300 de lei. Pe lângă asta, vom mai socializa un pic la o cafea oferită de Starbucks Promenada. Hai, că mai ai doar astăzi să-ți faci un selfie de școală!
Și n-am terminat. Duminică avem parte de World Wide Instameet, ediția a 10-a!

WWIM-ul se organizează la nivel global și e o acțiune inițiată de comunitatea Instagram, la care se alătură și comunitatea din România. Așadar, duminică de la ora 13.00, ne vedem la Galeria Galateca. Igers Bucharest alături tot de iCentre România v-au pus la cale niște premii surpriză pentru cele mai frumoase fotografii realizate la instameet cu hashtag-ul #wwim10ro.
Și nu s-a terminat totul! Cu ocazia asta, vă mai atrag atenția unui alt concurs foto unde va trebui să surprindeți stilul românesc tradițional și reinterpretările moderne ale acestuia. Afișul instameet-ului de duminică vă dă o sugestie foarte bună apropo de ce fotografii trebuie să postați. Fotografiile vor fi urcate pe Instagram cu hashtag-ul #AutenticRomanesc până pe 10 octombrie, iar premiile vor fi oferite de La Blouse Roumanie și Laura Lazăr World.
WWIM-ul nu se organizează doar în București, ci în mai toate orașele mari din România. Uite, dacă treci prin Cluj weekend-ul ăsta, cei mai buni instagrammeri de-acolo se vor întâlni sâmbătă, 4 Octombrie, de la ora 10.00 pe Valea Gârbăului la ”Școala lui Gerula”, adică la Mugur Pop. Eu voi fi în Cluj weekend-ul ăsta și probabil că o să trec pe-acolo, să mă văd cu niște oameni faini.
Hai, ce mai stați? Scoateți telefoanele alea din buzunar și începeți să pozați:
  • Selfie de școală și instameet mâine #BackToSchool #iCentreRomania
  • Fotografiază cât mai mult duminică cu hashtag-ul #wwim10ro
  • Surprinde spiritul autentic românesc până pe 10 octombrie cu #AutenticRomanesc

1 Comment Weekly Instameets!

  1. Ivona 02/10/2014 at 12:15 pm

    Instameet-ul de la Galateca e pe baza de invitatie? Mi-ar placea sa particip!

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.