Ascultă cu Mine Sorin

Că tot a fost maratonul în weekend, vi-l prezint pe Sorin. Un tip care se antrenează de mult timp și care are planuri mari apropo de alergat.

Oricât ne-am jigni unii pe alții prin lipsa de încredere în propria noastră nație, lucrurile se schimbă încet și insesizabil. Dar ele se schimbă și la fel și oamenii. Văd din ce în ce mai multe biciclete pe stradă, văd din ce în ce mai mulți oameni care fac sport pentru că le place și văd din ce în ce mai mulți oameni extrem de preocupați de felul în care se hrănesc.
Sorin a alergat în weekend la Bucharest International Marathon unde a scos un timp foarte bun de o oră și 40 de minute pentru semi-maraton. Până la anul are de gând să alerge la un maraton complet. Îi urez succes!
Încet, încet, poate o să ne cultivăm și noi tradiția susținerii sportivilor. De câte ori mă uit pe Eurosport, văd cum oamenii ies cu sutele și miile la astfel de activități pentru a-i susține pe sportivi. E un motiv de mândrie pentru ei. Pentru noi, e încă un motiv de a ne încurca la volan în goana noastră către mall. Activități și evenimente faine avem, oameni care să participe avem, ne lipsește mândria și respectul față de ceilalți și de modul lor de viață.
Căci cam asta ascultă și Sorin. Propriul lui mod de viață. Sau My Way!

Sper că voucher-ul de la Zonga i-a făcut cursa mai ușoară lui Sorin, pentru că muzica este cel mai bun însoțitor pe perioada unui maraton.

Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, ascultă playlist-ul pe Youtube sau Zonga, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro. Ah, și știți că primiți un voucher de la Zonga pentru 3 luni de muzică moca dacă participați în proiect, nu?  Well… da!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.