Ascultă cu Mine Robert

Am mutat puțin proiectul Ascultă cu Mine în Cluj, weekend-ul trecut. Și dacă tot s-a nimerit și World Wide Instameet, am zis să-l implic musai pe Robert de la Instagramology.

Robert e un tip tare fain și plin de idei. Mă bucur că le împărtășește cu mine și mă uimește cât de multe lucruri îi trec prin cap. Se ocupă de Instagramology, aș spune singurul blog din România dedicat rețelei de socializare Instagram. O rețea care crește mai repede decât ar vrea să accepte brand-urile, agențiile sau oamenii din online. Asta și pentru că e o rețea total diferită de ce-am văzut până acum și modul ei de funcționare încă este un mister pentru mulți oameni. 
Am spus și o s-o mai spun, cei mai buni instagrammeri din România se află în Cluj. Și printre ei se numără și Robert. Eu mai adaug și faptul că orașul în sine te cam îmbie la creativitate, dar nah, poate sunt eu mai boem. Oricum ar fi, aș vrea la un moment dat să pornesc o caravană Ascultă cu Mine prin mai multe orașe ale țării și să văd ce muzică se ascultă cu adevărat. Iar Robert chiar mi-a dat una dintre cele mai faine idei, apropo de proiectul ăsta, dar o să vi-o dezvălui la momentul potrivit!

Tre să recunosc că prin Cluj nu prea am văzut oameni care să asculte muzică în căști, dar sunt ceva totuși. Și o să vedeți și mâine pe cine-am mai găsit pe-acolo!

Până atunci hai să vedem ce-ascultă Robert! E una dintre piesele pe care le-ar asculta pe repeat one și ca să vedeți ce faină-i lumea în Cluj, pe una din piesele formației a pășit ca mire la cununia lui religioasă. Noh, tare fain, zic!

Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, ascultă playlist-ul pe Youtube sau Zonga, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro. Ah, și știți că primiți un voucher de la Zonga pentru 3 luni de muzică moca dacă participați în proiect, nu?  Well… da!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.