Ascultă cu Mine Raluca

Ce să faci într-o duminică seara când te întorci de la Cluj la București? Te oprești în Cetatea din Alba Iulia, te bucuri de liniștea de acolo și dai peste Raluca. Apoi o întrebi ce muzică ascultă și așa muți proiectul Ascultă cu Mine și în Alba!

Știu că ziceam săptămâna trecută că o să vă mai prezint pe cineva din Cluj, dar nu întotdeauna lucrurile îți ies așa cum vrei. Mai mult, există și oameni care se simt ofensați de ceea ce faci, doar că descoperi chestia asta mult prea târziu. Anyway…
Mă întorceam de la Cluj cu un prieten și am zis să ne oprim în Alba. El nu mai fusese iar eu prefer să-mi mut popasul din Sibiu în Alba de-acum înainte. Am fost evident să-mi salut toți căluții de la Alba Carolina, am stat la un grătar ca-n familie cu prietenii de-acolo ș-apoi pe înserat am zis să mai trag niște poze, nu de alta, dar Cetatea e pustie seara.
Bun, și de unde până unde m-am întâlnit cu Raluca? Well, aici e partea funny 🙂

Ideea e că fix înainte să plec la Cluj, Raluca m-a ajutat cu recoltele din Hay Day! Aha! Da! Mă joc Hay Day! Sunt dependent! Și uite așa am aflat că Raluca e din Alba și i-am propus să participe în proiect. Partea și mai amuzantă e că prietenul ei se juca de fapt Hay Day și el mi-a salvat probabil recoltele. Dar nu-i bai, data viitoare când mă opresc în Alba, he is next!
Cât despre Raluca, e o tipă tare faină și cu un zâmbet mortal. Trebuie doar să i-l provoci. Destul de curajoasă, având în vedere că a venit singură pe biclă până-n cetate la 11 noaptea. Iar muzica? E un stil pe care eu îl numesc minimal (poate nu e) dar e interesant în același timp. E un pic diferit de ce-am ascultat eu prin clubăreală. Dar e ok, de-acum Raluca poate asculta Ishome și pe Zonga, datorită voucher-ului câștigat în urma participării în proiect.

Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, ascultă playlist-ul pe Youtube sau Zonga, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro. Ah, și știți că primiți un voucher de la Zonga pentru 3 luni de muzică moca dacă participați în proiect, nu?  Well… da!

2 Comments Ascultă cu Mine Raluca

 1. Anonymous 13/10/2014 at 8:36 pm

  Aceste gen este experimental. Compozitia si structura melodic-artistica determina neapartenenta concreta intr-un gen cunoscut maselor. E un stil mai atipic, "wunderground" as putea spune.

  Reply
  1. admin 14/10/2014 at 8:44 am

   Mersi fain pentru completări. O să țin minte termenul de ”wunderground”. Sună minunat 🙂

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.