Ascultă cu Mine Rux

Când mi-a spus că e din Columbia, m-am uitat ca porcul din instinct la fundul ei. A râs de mine, evident. De fapt, Rux râde foarte mult, ceea ce e bine. Una dintre cele mai fun sesiuni #ascultacumine. Ah, și azi e ziua ei! Așa că, La Mulți Ani, Colombiana! 🙂

E unul dintre oamenii ăia faini care-ți scriu și-ți spun că vor să facă parte din proiect, că li se pare foarte interesant ce faci tu. Iar m-am înroșit, iar mi-au sclipit ochii și am zis, hai să ne întâlnim.
De obicei îi las pe oameni să aleagă un loc preferat de ei. Vreau să se simtă relaxați. Că pozele ies oricum dacă ei se simt bine. Așa că Rux a mea a azi să ne întâlnim în parcul Romniceanu din zona Eroilor, că a auzit că cică-i tare fain acolo. Nu mai fusesem niciodată (nici ea), știam că sunt multe case faine pe-acolo, așa că am zis ok. Deci cum să vă spun, never ever ever să nu mergeți în parcul ăla! :)))) Mă rog, parc. E un fel de fășie de teren neîntreținut cu vreo câteva leagăne ruginite, alei neîngrijite și o centrală de curent. Ne-am așezat pe o bancă să evaluăm situația în dezacordurile urlate de un copil scos în ”parc” cu forța de bunică-sa. Dar tocmai experiența asta ne-a făcut să râdem și să ne simțim și mai bine. Dacă ar fi fost totul perfect, ar fi fost boring!

Rux e o tipă tare faină, genul de copil entuziasmat care vrea să facă cât mai multe lucruri, probabil să-și deschidă propria firmă și să ajungă acolo unde visăm toți să ajungem. Te binedispune cu râsul ei, cu pofta ei de viață, dar îți dai seama că în același timp vorbești cu un om matur. Poate a ajutat-o faptul că atunci când era mică a călătorit destul de mult din cauza naturii jobului părinților. De-aici și întâmplarea că s-a născut la Bogota, în loc de București. Așa că nu mi-am făcut griji în ce privește muzica pe care o ascultă. Nu, nu e nimic latino 🙂 Ba chiar e o piesă tare faină de la Flume cu Chet Faker, care merge foarte bine la ora asta când scriu articolul!

Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, ascultă playlist-ul pe Youtube sau Zonga, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro. Ah, și știți că primiți un voucher de la Zonga pentru 3 luni de muzică moca dacă participați în proiect, nu?  Well… da!

2 Comments Ascultă cu Mine Rux

 1. Iris 27/11/2014 at 8:41 am

  mhm, initiativa buna.
  dar nu am vazut pe nimeni exteriorizandu-se, ascultand muzica..
  au ramas in zona de confort..doar niste zambete, cel mult.
  trupul nu graieste!
  si cred ca nu depinde de genul de muzica.

  Reply
  1. admin 28/11/2014 at 10:43 am

   Bună, Iris!

   Mulțumesc, dar încă nu ăsta este scopul proiectului. Momentan încerc să pun bazele unei comunități, oameni care vor să împărtășească cu ceilalți gusturile lor muzicale. Și să creez un playlist al unei comunități de oameni.

   Noi și-așa avem o reținere atunci când ni se pune o cameră în față și ne cam blocăm, dar sunt plăcut surprins să văd că oamenii pe care i-am fotografiat s-au simțit destul de relaxați, ceea ce e bine.

   Oricum, mulțumesc fain pentru cuvintele tale și o să mă gândesc pe viitor să dezvolt mai mult partea fotografică și relația cu subiectul. Feedback taken! 🙂

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.