Ascultă cu Mine Sînziana

 

Sînziana este varianta blondă a Andreei și în plus de asta vine și pe roz. Nici ea nu are toate țiglele pe casă dar un lucru e cert. Are niște ochi atât de albaștri încât argumentele tale chiar nu mai contează. Și stai să vezi ce piesă ascultă!

Ce-mi place mie cel mai mult la fetele de la Black White Style (pe lângă faptul că arată ele bine, lesne de înțeles) e că de cele mai multe ori își fac singure fotografiile pentru articole. Și câteodată fac unele de îngenunchează mulți fotografi fițoși și importanți. Uite, intră și tu pe blogul lor și convinge-te de ce pot ele să facă într-o zi, acasă. Dă cu clicku aici!
Iar cu Sînzi râzi mult. Odată că râzi de râsul ei, apoi râzi cu râsul ei și la final râzi și mai mult. De-aici probabil și frustrarea multora :))
Evident că a scos din geantă telefonul cu husă roz și căștile de la Beats PE ROZ! Căci altfel nu se putea. Și deși voiam să fac mișto de ea și să-i ghicesc piesa ca fiind Barby Girl, m-a pus să ascult ceva super porno. E d-aia grea și merită ascultată atunci când aveți chef de Le sexy time 🙂 Enjoy!
Caută hashtag-urile #ascultacumine și #listenwithmeproject sau urmărește paginile de Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu acest proiect, iar pe Youtube poți asculta playlist-ul proiectului. Dacă vrei să faci parte din acest proiect și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro.

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.