Ascultă cu Mine Ana

 

Nu știu dacă ați observat (și sper că da), dar proiectul Ascultă cu Mine are un logo tare mișto. Ei bine, v-o prezint pe Ana, cea care este ”vinovată” de logo-ul ăsta super tare și de care sunt al naibii de mândru. Și ghiciți ce! Ascultă o piesă de la formația mea preferată! Intră ca să vezi despre cine e vorba!

Înainte să pornesc pagina de Facebook a proiectului Ascultă cu Mine mi-am dat seama că n-am o poză de profil. Cu mine n-avea rost să pun că nu mai dădea nimeni like, cu niște căști oarecare ar fi fost banal, așa că m-am gândit să-i fac un logo.
Am dat sfoară în țară că vreau un logo și pe calea asta trebuie să mulțumesc tuturor celor care s-au oferit să m-ajute (chiar și moca). Am fost plăcut uimit să văd câtă lume îți sare în ajutor, dacă ceri chestia asta. În final am descoperit că am o prietenă despre care n-aveam habar că face chestia asta, just for fun. Și cât ai pocni din degete, Ana mi-a desenat logo-ul ăsta cu niște căști stilizate și jur că-mi place de mor. De-abia aștept să fac tricouri, huse de telefon, căști personalizate, etc. Așa că dați sfoară-n țară! Cine se bagă? 🙂
Despre Ana vă pot spune că e o tipă super mișto. Faza cu logo-urile o face de plăcere (s-a dus frumușel și a făcut singurică un curs de specialitate). A terminat arte plastice, iar o altă pasiune a ei este machiajul, așa că fetelor, profitați de ea! Pe Ana Make-Up găsiți tot ce-aveți nevoie! Pe lângă asta mai are și un job full time de QA (și nu e questions and answers cum a crezut fraierul de mine). Faptul că este foarte frumoasă e doar o coincidență 😛
Bun, după ce-am pozat noi frumos pe a noastră Dâmboviță și am stat la taclale pe ponton, am întrebat-o ce-ascultă. ”Personal Jesus”, îmi răspunde. Eh, momentul ăla în care inima se oprește ca să audă mai bine. A zis bine? Depeche? Hell, yeah! Hai să dăm tare-n difuzoare că vine Depeche în playlist-ul Ascultă cu Mine!

Caută hashtag-urile #ascultacumine și #listenwithmeproject sau urmărește paginile de Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu acest proiect, iar pe Youtube poți asculta playlist-ul proiectului. Dacă vrei să faci parte din acest proiect și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro.

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.