Ascultă cu Mine Alexandra

 

Chiar, care e piesa pe care te trezești tu în fiecare dimineață? Uite, Alexandra mi-a dat o idee foarte bună. Mi-a spus că pe piesa pe care a ales-o pentru Ascultă cu Mine se trezește în fiecare dimineață și îi dă o stare de super bine. Ia lasă-mi un comentariu cu ce-asculți tu când te trezești dimineața, că sunt curios. Dar fără alarme de la iPhone, Samsung sau Nokia :)))

Alexandra e om de HR. Eu întotdeauna i-am comparat pe hașeri cu secretarele din liceu sau generală. Gen, duduile alea care n-au pic de umanitate în ele și trebuie să le ocolești cât mai mult. La viața mea am întâlnit un singur om de HR mișto până acum, iar Alexandra este a doua persoană care îmi întărește convingerea că există și oameni printre ei (ce ciudat, le și cheamă la fel). Mai mult de-atât, am întâlnit un om plin de viață, foarte sociabil și care oricând ar sări să te ajute dacă ai nevoie de ceva. Vorbește mult și bine și râde cu poftă, ceea ce e perfect. Dacă vreți s-o cunoașteți, cu siguranță că o să dați de ea prin Vamă în weekendul ăsta. Hahaha!
Când am vorbit de muzică, mi-a dat piesa asta de mai jos. Mi-a spus că se trezește cu ea în fiecare zi și tre să recunosc că îmi vine să fac un playlist cu melodiile care ar putea ține loc de alarmă, dimineața. De-aia vă și rog să coomentați cu piesele pe care le ascultați voi când vă treziți. Acum o s-o ascultăm pe Yuna, o tipă din Malaezia născută prin 86 și care are o voce atât de caldă încât o poți asculta atât dimineața cât și seara. Merge mult pe stilul folk, acoustic sau indie pop și sunt sigur că o să vă placă.

Caută hashtag-urile #ascultacumine și #listenwithmeproject sau urmărește paginile de Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu acest proiect, iar pe Youtube poți asculta playlist-ul proiectului. Dacă vrei să faci parte din acest proiect și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro.

2 Comments Ascultă cu Mine Alexandra

 1. dianacoltofean 28/04/2015 at 7:40 pm

  De câteva zile mă trezesc cu Violins de la I'm From Barcelona, iar prima melodie pe care o ascult în căști în drum spre servici e Lucy, tot de la ei. A doua e doar pe album, încă nu a urcat-o nimeni pe YouTube :)) dar se găsește pe Deezer.
  https://www.youtube.com/watch?v=G2Z487YW6bM

  Reply
 2. Anonymous 09/05/2015 at 5:50 am

  Muzică bună. Urmează albumul.

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.