Ce n-a fost OK de 1 Mai!

Hai să vă spun eu ce-a fost cu adevărat nașpa în weekend-ul ăsta de 1 Mai. Ceva ce nimeni n-a văzut și e clar cea mai mare problemă.

În primul rând, tre să le reamintesc unora pentru ce se folosește Facebook-ul, în afară de a menține o relație cu prietenii apropiați sau doar virtuali. E o rețea de socializare unde oamenii își spun părerile, își expun dorințele sau vor să arate și celorlalți ce fac și ce lucruri îi sensibilizează pe ei. E perfect normal.
Sunt unii care disperă când văd aceste lucruri, pe ei nebăgându-i nimeni în seamă cu discuții filosofice sau nu știu ce dracu se așteaptă ei să vadă în feed atunci când toată lumea abia așteaptă s-o șteargă în mini concediu. De fapt niște frustrați transformați în babele alea din fața blocului care comentează tot ce văd, în loc să stea în casă să citească Kant. Cum spunea cineva de curând, ”Asta mică nu vrea, dar nici nu pleacă!” :)))
Așa că înainte de a aduce în discuție cea mai mare problemă din weekend-ul ce a trecut, hai să trecem în vedere o listă a lucrurilor normale pe facebook:
 • E normal să-ți faci poze în lanul de rapiță! De ce? Pentru că e mișto, e plin de culoare și decât să văd motivaționale, mai bine văd galbenul ăla mișto. Plus că oamenii zâmbesc în momentele alea.
 • E normal să te duci în Vamă de 1 Mai! E perfect normal. Te duci cu gașca, te mucifiezi cât poți de tare pentru că de luni te vor f..e iar ăia la birou. Nu contează ce rămâne în urmă. O să se facă curat. Nu ești acolo ca să fii civilizat și să arunci mucurile de țigară la coșul de gunoi după 30 de shot-uri, 10 cuie și 3 partide de sex neprotejat. Suntem animale la bază, animalelor!
 • E normal să te duci și în Mamaia, la Sunwaves. Pentru că unii se distrează dansând de pe un picior pe altul și cu ochelarii de soare timp de 24 de ore. Dacă apuci să pui și poze înseamnă că n-ai băut ce trebuie.
 • E normal ca toată lumea să pună poze cu un curcubeu! Pentru că trăim în orașe și am pierdut contactul cu natura, iar când se întâmplă așa ceva, e un lucru magnific. Cei care nu mai sunt mișcați de curcubee, ar trebui să-și pună niște întrebări apropo de ce dracu îi mai mișcă pe lumea asta. Pentru că or să se usuce în curând și or să moară deprimați. În plus de asta, mai bine puneți cât mai multe poze făcute de voi, decât să le furați de la alții. Sau dați share! 🙂
 • E normal să descindă ANAF-ul pe litoral. Ceea ce nu e normal, e să-și facă reclamă din asta și nici nu e normal să fim în continuare atât de oligofreni și să ne revoltăm împotriva a tot. Băh, da nimic nu ne convine. Nu ne convine nici când suntem furați, dar nici când se închid locurile preferate, chiar dacă fix alea ne-au furat până acum. Dar nu asta e problema.
Marea problemă în acest weekend a fost și este în continuare UNIFORMA AGENTULUI ANAF.
Cine p..a mea a croit mizeriile alea? Da ce p..a mea, sunt în Uniunea Sovietică? Numai ăia au uniforme de stau ca pe gard pe ei. Uită-te un pic la ei! Zici că sunt la încorporare.
În Vamă cel puțin zici că e o bază militară în subteranul stațiunii, unde coloneii ăștia din garda veche tocmai au lansat o rachetă nucleară și acum se duc să bea o bere la Șoni. Ah, stai că l-au închis și pe ăla, parcă.
Femeile zici că sunt actrițe în cel mai prost film porno ever, filmat într-un sat din Ungaria, acolo unde dacă vrei să închiriezi niște costume, tot ce găsești e ce vezi în imaginea de mai sus. Iar pălăriile, să moară Armani! Ia uite ce sărmăluțe roșcate are aia în cap.
Eu unul nici n-ar trebui să-i văd pe oamenii ăștia. Deloc! Nu mă interesează ce faci tu în spatele barului. Te-am votat pe tine ca să te asiguri că lucrurile merg cum trebuie, nu să defilezi ca un prost în fața mea. Sau dacă vrei să defilezi, atunci fă-o încât să nu ajungi bătaia de joc a oamenilor. Iar uniforma asta cere mișto la greu. Pentru că nu impune respect, nu impune atitudine, ci urlă ”Mi-au dat costumul ăsta de la fostul coleg. A murit, avea 3 metri înălțime și un picior lipsă, dar nu mai aveau alt costum. E un pic lung la mâneci”. De-aici și ce s-a întâmplat în Vamă și se va întâmpla de-acum înainte. Dacă ar fi descins poliția din SUA în Vamă, vă asigur că nimeni, dar absolut NIMENI nu ar fi avut curajul să spună ceva, sau să facă ceva. Pentru că felul în care arăți și uniforma pe care o porți, spune tot și poate impune respectul necesar.
Nu știu cine rahat mai face costume pentru genul ăsta de servicii, dar un lucru e clar. După 25 de ani arătăm fix ca în comunism. Toți, frate. De la poliție, la armată, iar acum la ăștia de la ANAF. Jalnic. Hai să mai punem o poză din Vamă, dacă mai aveți. Să fiți iubiți! Deci chiar nu pot să trec peste pălăriile doamnelor de la ANAF :)))) Gizăs!Pozele is preluate de pe site-urile de știri, de pe Pro TV sau Metropotam.

7 Comments Ce n-a fost OK de 1 Mai!

 1. simonaions 05/05/2015 at 4:01 pm

  Foarte serios si adevarat ce scrii!

  Reply
  1. admin 05/05/2015 at 5:48 pm

   Mulțumesc mult, Simona!

   Reply
 2. daimon 05/05/2015 at 4:47 pm

  Ai server propriu si faci hotlinking? Gizas. Pune mana, copiata imaginea pa tine si da link la ea in context, ca oamenii civilizati.

  Reply
  1. admin 05/05/2015 at 5:49 pm

   Ai dreptate, daimon! Mi-a fost lene! N-am fost civilizat, o să remediez situația.

   Reply
  2. daimon 05/05/2015 at 6:07 pm

   No dara. Imi place cum reactionezi 🙂

   Reply
 3. adizzy 05/05/2015 at 5:23 pm

  asta e buna cu ANAFUL – dar totusi, poate nu stiu eu, dar credeam ca uniforme de genul poarta doar cei care asigura intr-un fel sau altul siguranta populatiei (aka armata people), care au facut o scoala de politie, academie etc. ANAF parca avea alta treaba. Trebuie sa ma informez mai bine cum merge cu uniformele. Si mie imi amintesc de comunism si de cele purtate de cei din North Korea in filmul The Interview.

  Reply
  1. admin 05/05/2015 at 5:50 pm

   Exact cu gândul la armată te duc, chiar dacă poate nu au nici o legătură. Dar se pare că designerii de uniforme oficiale nu știu altceva în afară de caschete și butoni aurii :)))

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.