Ascultă cu Mine Zmenta

 

Deci omul ăsta are aproape 850.000 de fani pe pagina de Facebook și totuși se comportă perfect normal, fără nici un fel de fițe, deși e salutat la fiecare pas. El este Zmenta, sau Mihai, și mă pune să reascult o piesă pe care o aveam pe repeat acum mulți ani și al cărui clip mi-a rămas întipărit în minte.

Pe Mihai l-am cunoscut la Snow on Fire și ne-am distrat de minune. Are rost să vă mai spun despre el că este unul dintre cei mai de succes vloggeri din România? Nu, n-are rost. Ce are rost e că e un tip super de gașcă și ne-am râs conform graficului. Ba mai mult, m-a inspirat în ceea ce face, motiv pentru care am mi-am luat un selfie stick ca să mă filmez când mi-e lene să scriu pe blog. :))
A venit apoi prin București, i-am spus de proiect și a acceptat cu plăcere. Chiar eram curios să văd cu ce melodie mă lovește. Băh, și m-a lovit. În amintiri, cel puțin. Ascultam piesa asta pe repeat (adică derulam caseta în puii mei) și a fost unul dintre primele clipuri muzicale pe care le-am văzut după revoluție. Bine, e și unul dintre cele mai bune clipuri ever. Așa că hai să ne întoarcem un pic la inocență cu Engima și s-o ardem chill în seara asta.

Caută hashtag-urile #ascultacumine și #listenwithmeproject sau urmărește paginile de Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu acest proiect, iar pe Youtube poți asculta playlist-ul proiectului. Dacă vrei să faci parte din acest proiect și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro.

 

2 Comments Ascultă cu Mine Zmenta

 1. Cazare ieftina 10/05/2015 at 9:47 pm

  Imi place tipul asta. E de ceva timp in mediul online si este la fel de necenzutat. Bravo si tie pentru activitatea pe care o desfasori si continua treaba buna pe care o faci!

  Reply
  1. admin 13/05/2015 at 6:38 am

   Mulțam fain! Da, e un tip foarte mișto, de gașcă! Numai bine!

   Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.