Vizită în HD

Și? Cum a fost în Hunedoara? Foarte mulți copii, apatic de mulți copii peste tot, incontrolabil de mulți copii plini de energie irosită. Ceea ce e bine totuși. E de apreciat că în județul Hunedoara și nu numai, se organizează excursii de weekend la greu pe la diverse obiective turistice și istorice.
Eu am fost weekendul trecut la invitația Denisei Bârgău și a lui Sebastian Bârgău la Festivalul Virșlilor. Ci-ala? FESTIVALUL Virșliiloiliojpoor!!! Da ci-ala? Niște cârnați bre, stai chill. Aaaa, haleu? Da, dar nu orice haleu ci niște cârnați de ți se oprește pipota pe interval, ți se inchid obloanele și lăcrimezi de plăcere sau de la boia-ua cu care se mănâncă.
Dar n-am fost doar să mănânc niște cârnați, aia a fost așa… de foame. Ba chiar am văzut atât de multe locuri încât nu știu dacă aș fi putut să-mi organizez singur mai bine un weekend ca ăsta. Am ajuns în Hunedoara și am vizitat în sfârșit Castelul Corvinilor care arată într-un mare fel, am dat peste o grădină botanică parcă scoasă din Jurassic Park, am vizitat un depou CFR marfă unde am avut ocazia să văd în sfârșit cum arată o locomotivă pe interior, am fost în Deva la Aqua Land și m-am dat în sfârșit pe toboganul de apă până n-am mai putut, l-am ascultat pe Mărgineanu și am vizitat cele mai importante situri arheologice de la noi: Sarmizegetusa Ulpia Traiana și Regia.
Vaca verde a fost cu mine peste tot, evident, iar eu o să vă povestesc în zilele ce urmează de niște locuri ce merită cu adevărat vizitate. Singurul lucru de care mă plâng e că un weekend trece atât de repede dar m-am întors mult mai bogat! Și cu mulți alți noi prieteni bloggeri.

Vizită în HD 2013 a fost un eveniment organizat de Denisa şi Sebastian Bârgău şi HD Travel. Proiectul este susţinut de Primăria Oraşului SimeriaAgenţia de turism TOC InternaţionalBest Hotel HunedoaraCred ONGCastelulCorvinilorHD.roWebbusiness.ro. Partener media: săptămânalul REPLICA.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.