Best of Instagram

 You know the drill. It’s Sunday, it’s Best of Instagram! Cu mențiunea că revista Time l-a propus pe David Guttenfelder ca fiind Instagramerul anului 2013.


David este un fotograf jurnalist din Iowa și a devenit deja o legendă datorită nenumăratelor teatre de luptă la care a participat și evenimentelor importante în peste 75 de țări. Este câștigătorul a 7 premii din cadrul World Press Photo iar acum ”transmite live” din Coreea de Nord. 

Cred că este prima oară când cineva are un asemenea acces, având în vedere că această țară are ușile atât de închise față de restul lumii. David este întotdeauna însoțit de cineva care îl menține sub observație și orice postează pe Instagram este verificat însă cadrele lui sunt foarte curajoase și destul de intime pentru viața din Coreea de Nord. Tot el cred că este primul utilizator de Instagram care a ”organizat” primul Instameet din Coreea de Nord cu alți colegi jurnaliști. Dar mai bine vă las să-i verificați singuri contul @dguttenfelder. Apoi, alte imagini și alte conturi faine pe Instagram. Till next Sunday…

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.