Ascultă cu Mine Brîndușa

 M-am întâlnit cu Brîndușa acum câteva zile încât să mai prindem un pic soarele pe cer și să ascultăm niște muzică. Îi place mult tot ce e bej sau chiar alb iar mie îmi place că she’s in her 20’s și își menține un stil elegant mai tot timpul. Sunt curios totuși ce muzică ascultă…

E fain când întâlnești oameni care țin la imaginea lor și la stilul lor de la o vârstă fragedă. Nu mă refer la fiță, la a exagera cu brand-urile ci pur și simplu să ajungi acolo unde atragi priviri și respect în același timp. 
Am cunoscut-o pe Brîndușa prin intermediul lui Alex cu care are o poveste frumoasă, am stat la o vorbă și printre altele am aflat și ce muzică ascultă. Iar acum puteți să vă adăugați ceva fain la playlist-ul vostru de Youtube:

  Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mesaj privat pe Facebook.

1 Comment Ascultă cu Mine Brîndușa

  1. Anonymous 13/08/2014 at 6:53 pm

    Da, îmi place…! O muzică cu personalitate, un lucru atât de rar nowadays. După ce s-a terminat videoclipul, următoarea oprire a fost Spotify. Găsit albumul, play all. Din ce se aude, știu și ce urmează: cumpărat cd-ul pe amazon.

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.