Vrei să câștigi o sesiune foto cu mine? #SunLight

Unul dintre cele mai faine proiecte în care m-am implicat anul ăsta și care a fost nominalizat la Webstock 2018, este #SunLight. Practic, cei de la Sun Plaza au transformat mall-ul într-un studio foto unde oricine poate să-și facă poze, iar de data asta poți câștiga o ședință foto cu mine.

Asta m-a atras din prima. Că poți intra într-un mall și-ți poți face câte poze vrei fără să-ți spună nimeni nimic. Mă irită îngrozitor frica brand-urilor și percepția cum că orice idee de a fotografia va dăuna business-ului. Nimic mai adevărat. Dacă vrei să faci reclamă proastă, dacă vrei cu adevărat să atragi atenția în mod negativ, te duci și fotografiezi pe ascuns cu un GoPro, nicidecum cu un ditamai DSLR-ul.

Eh, și fix asta am apreciat la SunPlaza. Au decis după extindere și renovare că mall-ul lor e prea mișto și că merită să apară în toate pozele. Cel puțin etajul inferior arată super super mișto și ar fi fost un mare păcat să nu-ți poți face poze pe deja celebrul culoar în dungile alb negru.

Proiectul de care m-am ocupat de la începutul anului a fost să combin o plăcere de-a mea cu o idee în care am crezut 100%. Am fost invitat să fotografiez în incinta Sun Plaza mai multe tipe care au bloguri pe zona de fashion sau conturi de Instagram fashion și lifestyle. Ăsta e unul din momentele în care pot să spun că fac ceea ce-mi place, cu adevărat. Și a fost un an extraordinar în care am întâlnit multe tipe mișto și mi-am schimbat percepția și mai mult despre această lume pe care majoritatea o consideră superficială. De fapt, la mijloc se ascunde foarte multă muncă.

Bun, ce ai tu de făcut? Păi e simplu. De la 1 Octombrie s-au montat niște litere volumetrice la etajul inferior. Acesta este startul prin care am demarat o altă campanie unde tu ești invitat să-ți faci niște poze cât mai creative în incinta Sun Plaza (fără a intra în magazine) și să le postezi pe Facebook sau Instagram cu hashtag-ul #sunlight. Poți face asta până pe 31 decembrie, urmând ca apoi eu și cu echipa de la Sun Plaza să alegem un câștigător care va avea parte de o ședință foto profesională din partea mea. Ședința foto se va desfășura undeva la începutul lunii ianuarie.

Am pus câteva poze din cadrul proiectului ca să vezi că se pot face poze faine și într-un mall. Mai mult de-atât, nu am folosit niciodată lumină de blitz, lumini de studio sau mai știu eu ce complicații. M-am folosit strict de lumina din incinta Sun Plaza, fie ea naturală sau artificială. Menționez asta pentru că e unul din locurile alea faine unde poți să-ți faci poze și cu un smartphone și să iasă ceva super tare!

Deci? Te bagi? Hai că eu stau cu ochii pe hashtag până la finalul anului! Spor!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.