Ascultă cu Mine Andra

 Eu cred că oamenii care ascultă muzică în căști pot să-ți transmită foarte ușor starea lor. Poți să-ți dai seama dacă vrei sau nu să asculți și tu ce ascultă el/ea. Deși ei mă întreabă atunci când îi fotografiez: ”Ce vrei să fac?”, eu le spun simplu: ”Fă fix ce faci atunci când asculți piesa aia.” Cam așa a fost și cu Andra când am ieșit să facem niște poze în Calbor, săptămâna trecută.

Am fost cu Andra în vreo două tabere pentru bloggeri și e o tipă foarte mișto. Scrie tare fain pe blogul ei și a cam început să facă niște fotografii foarte bune! Și asta nu prea ne convine 🙂
Dar să vedem cum stăm pe parte de muzică. Again, o piesă pe care am mai auzit-o undeva dar nu aveam habar cine o cântă. Merge așa pe seară, pe liniște… pe toate. Am pus-o și în playlist-ul de Youtube Asculta cu Mine.Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mesaj privat pe Facebook.

5 Comments Ascultă cu Mine Andra

 1. Adina Mihoc 21/02/2014 at 8:32 pm

  Mi-a placut piesa. Ma arde curiozitatea: ce mai e prin lista?

  Reply
 2. Adina Mihoc 23/02/2014 at 4:45 pm

  Stiu playlistul de pe canalul de Youtube, am adaugat cateva dintre ele in lista mea ;). Voiam sa mai ascult cateva piese in plus din playlistul Andrei.

  Reply
 3. Andra 24/02/2014 at 9:38 am

  @Adina, o să mă gândesc la un playlist și o să-ți trimit. Mă bucur că ți-a plăcut piesa 🙂

  Reply
 4. Adina Mihoc 24/02/2014 at 9:11 pm

  Weeeeee :). Dar nu trebuie sa te gandesti la unul, ci doar sa il faci public ca sa se bucure urechile a cat mai multor persoane 😉

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.