Ascultă cu Mine Nancy

În momentul în care vezi niște Beats by Dre pe stradă, n-ai cum să nu întorci capul. Căștile au devenit un fashion statement de câțiva ani buni, dar Beats-urile au dat clar lovitura. Și indiferent cât de mult or să urle ceilalți cum că sunt scumpe și proaste, oamenii întorc capul după căștile astea și oamenii care le poartă. Dar să vedem ce se aude din căștile lui Nancy!

O știu pe Nancy de mulți ani și când am văzut că are Beats-urile i-am zis că musai tre să-i fac niște poze pentru #ascultacumine. Dar nu doar pentru căști facem fotografiile astea, ci și pentru muzica pe care o ascultă fiecare dintre voi. Și se pare că o tot ținem cu muzică bună, pentru că Nancy asculta Bonobo – Walk in the Sky. 

O nouă piesă care se duce și în playlist-ul Ascultă cu Mine de pe Youtube, iar de săptămâna viitoare o să am o nouă surpriză apropo de acest proiect. De-abia aștept s-o împărtășesc cu voi!

Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, ascultă aici tot playlist-ul proiectului, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.