Asculta cu Mine Lori

Imediat după ce-am început proiectul #ascultacumine, m-am gândit la Lori. Asta pentru că am descoperit o grămadă de muzică mișto din cauza ei. Nu e piesă recomandată de ea, să n-o adaug la playlist-ul personal. Nu mai zic că au ieșit și pozele foarte mișto! Curioși? 🙂

Pe Lori am cunoscut-o acum vreo 3, 4 ani într-o tabără foto pentru bloggeri. Ce m-a amuzat e că deși toți trăgeam de ea să ne fie model în poze, tot ea a fost cea care a făcut cele mai mișto poze. Intrați pe feed-ul ei de Instagram dacă nu mă credeți.

Iar cu muzica e aceeași poveste. Numai piese mișto din partea ei și multe de care nici nu auzisem. Am zis, neapărat să facă parte din proiect.

Mi-au plăcut atât de mult pozele pe care le-am făcut că nu m-am abținut să pun una, două, cum fac de obicei. Am găsit și un loc fain care s-a potrivit de minune cu căștile colorate și ochelarii mei de hipster 🙂

Dar proiectul ăsta nu e doar despre oameni ci și despre muzica pe care o ascultă. Așa că hai să ascultăm ceva fain recomandat de Lori:

Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, ascultă playlist-ul pe Youtube sau Zonga, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro. Ah, și știți că primiți un voucher de la Zonga pentru 3 luni de muzică moca dacă participați în proiect, nu?  Well… da!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.