Ascultă cu Mine Zdeto

Unul din momentele în care mi-e greu să fotografiez e atunci când trebuie să fotografiez un fotograf. Aia-i beleaua! I-o place, nu i-o place? Dar motivul pentru care l-am pozat pe Zdeto, pe numele lui adevărat Andrei Zdetovețchi, e că voiam să-l implic în Ascultă cu Mine. Știam că o să diversific iar playlist-ul și uite că am făcut o alegere bună!

Pe Zdeto îl știu de prin campanii cu bloggeri, de pe la evenimente și este un fotograf pe care îl admir foarte mult. Asta pentru că e unul dintre puținii fotografi fără fițe și figuri, dar care scoate niște chestii de stă mâța-n coadă. Dă un pic click aici să vezi o ”poză”, gen. Mai mult de-atât, Zdeto a fost și singura persoană care mi-a oferit niște sugestii apropo de proiect și pentru care îi mulțumesc, căci sunt momente în care mă pierd și mă duc prea departe 🙂
M-am întâlnit întâmplător cu el când făceam poze cu altcineva pentru proiect (surpriză în episodul viitor) și am profitat de ocazie ca să văd ce-ascultă. El zicea că n-o să-mi placă dar uite surpriză că-mi place chiar tare mult. N-am mai ascultat Karnivool până acum, dar deja se află în playlist-ul Ascultă cu Mine



Andrei primește și el, ca toți ceilalți participanți, un voucher de la Zonga pentru acces nelimitat timp de 3 luni, iar piesele din proiect le puteți asculta și în playlist-ul din Zonga.

Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, ascultă playlist-ul pe Youtube sau Zonga, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro. Ah, și știți că primiți un voucher de la Zonga pentru 3 luni de muzică moca dacă participați în proiect, nu?  Well… da!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.