Ascultă cu Mine Anca

 

Probabil că am surprins-o pe Anca într-o ipostază cu care nici ea nu e obișnuită, dar când mi-a trimis piesa pe care o asculta mi-am zis că nici nu se putea potrivi mai bine. Și n-ai idee cum merge piesa asta acum, pe seară.

Mi-a spus că-i plac foarte mult trenurile, lucru pe care îl știe foarte puțină lume. Și că regretă că nu mai poate lăsa totul baltă, să se urce-n tren și să călătorească pe unde apucă cu ochii. Cu alte cuvinte a început să crească și să cadă în aceeași capcană în care cădem toți 🙂 Dar îmbină utilul cu plăcutul. Are propriul ei blog de fashion și mi-a tot povestit de planurile ei. Poate e un pic cam negativistă deși nu prea are motive.
Probabil sunt cele mai reușite fotografii din proiect, asta pentru că atunci când fotografiez le spun oamenilor să asculte piesa preferată, iar Anca a reușit să transmită cel mai bine ceea ce ascultă. Și anume Noora Noor, o cântăreață de origine somaleză care s-a mutat în Norvegia la vârsta de 9 ani. Ai zice că s-a născut în aceeași perioadă cu Etta James, dar s-a născut abia în 79. Are vocea aia ușor răgușită care-ți rupe sufletul cu ușurință. Și e blues-ul ăla autentic, motiv pentru care e pe repeat în playlist-ul Ancăi. She knows how to get the blues, that’s for sure! Dar ce tot vorbesc eu aici, Forget What I Said și ascultați piesa. Și să-i mulțumiți Ancăi! 🙂

Caută hashtag-urile #ascultacumine și #listenwithmeproject sau urmărește paginile de Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu acest proiect, iar pe Youtube poți asculta playlist-ul proiectului. Dacă vrei să faci parte din acest proiect și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro.

 

1 Comment Ascultă cu Mine Anca

  1. Anonymous 09/05/2015 at 5:46 am

    Da, dom-le…!

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.