Ascultă cu Mine Alexandru

 

Uite, asta îmi place foarte mult. Când asortezi la costum niște căști sport/casual. Iar cu Alexandru am vorbit pe lângă muzică și de costume, căci în domeniul ăsta lucrează de ceva timp. Cum spuneam mai demult, începem să avem din ce în ce mai mulți tipi mișto.

Alexandru este unul dintre oamenii care apreciază proiectul și am decis să ne vedem și în offline, nu doar în online. Lucrează la Zenonni, așa că a avut destule să-mi povestească despre ce înseamnă să faci un costum de la zero și vă asigur că a fost foarte interesant.
Toată ziua până ne-am întâlnit, a ascultat o singură piesă. Și eu pățesc asta foarte des. Mi se pune pata și las repeat one-ul ăla până mă întorc acasă. Doar că piesa pe care Alexandru o asculta are și o poveste în spate. E vorba de Horia Brenciu cu Septembrie, Luni, și de vreo doi ani se chinuie să ajungă la un concert live de-al artistului. Ori nu a apucat bilete, ori și-a luat dar a preferat să aleagă povestea din piesă mai degrabă. Ideea e că anul ăsta, fix de ziua lui, e un concert Horia Brenciu, așa că de data asta sunt sigur că Alex o să fie acolo. Enjoy!

Caută hashtag-urile #ascultacumine și #listenwithmeproject sau urmărește paginile de Facebook și Instagram pentru a fi la curent cu acest proiect, iar pe Youtube poți asculta playlist-ul proiectului. Dacă vrei să faci parte din acest proiect și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mail la eu@alexdamian.ro

 

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.