Watch Out For This Car!

Ceea ce urmează acum nu are neapărat legătură cu muzica. Sau poate are. Ideea este că anumite frustrări nu le pot trece cu vederea. Asta pentru că încă visez la o lume corectă. Asta pentru că am vizitat locuri pe planeta asta unde lumea era şi este corectă. Dar noi ca naţie probabil că mai avem încă vreo 30 de ani până când o să începem să ne folosim creierul dar atunci va fi cam târziu deoarece ne distrugem totul în jur încet încet. Până atunci însă nu ne rămâne decât să ne folosim de spiritul animalic şi să supravieţuim. Şi poate să lovim câteodată înapoi. Nu cred în povestea cum că te cobori la nivelul unora doar dacă te descarci în acelaşi fel în care ar proceda şi ei. Ceea ce în sfârşit mă aduce la discuţia acestui post. Domne, vedeţi voi “superbitatea” aia de maşină din poză? Prespun că aţi remarcat şi inspiratul număr de înmatriculare. A cui să fie oare sărăcia aia de “aur”. Păi să vă povestesc…
Eram şi eu într-o seară la Festivalul Enescu şi aşteptam pe cineva. Cam la fiecare ediţie, accesul auto este restricţionat sau au acces doar artiştii şi angajaţii Festivalului. Ceea ce este un lucru foarte bun. Parcă te simţi mai altfel când te duci la o sală de concerte şi nu trebuie să faci slalom printre maşini sau să te fereşti de ele ca să nu te murdăreşti pe singura ţinută de seară pe care o deţii. Agenţi de pază “vigilenţi” asigură această regulă cu stricteţe. Dar ce să vezi? Uite cum trece această caleaşcă regală prin faţa Sălii Palatului. Mă gândesc că o fi vreo personalitate cu o sensibilitate timidă pentru tuningul de prost gust. Patapievici, poate? Nicidecum. Din ea coboară mândru un reprezentant de seamă al etniei r… ţiganilor. Îmbrăcat de concert normal, adidaşi, pantaloni trei sferturi (mare şmecherie în 2009) şi tricou cu dungi şi guler (sub guler scrie Versace sau D&G. habar n-aveţi). Alte accesorii standard: ceafa rasă şi burtoacă. Dar mi se părea mie cunoscută mutra aia şi mă mustram pentru chestia asta. De unde-l ştiu şi de ce? Şi mi-am adus aminte. E unul dintre cei care ne enervează cumplit de fiecare dată când mergem la un concert şi auzim atacându-ne din lateral ca un adevărat velociraptor, cu replica: “Vrei un bilet în plus?”
Aşadar ca să scurtez. Cine mai are boală pe jegoşii ăştia, sau cine încă mai crede în discriminarea ţiganilor (săraca Madonna), priviţi cam ce maşină îşi permite un simplu vânzător de bilete la negru. Declar deschis sezonul de zgâriat cu cheia!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.