ZIdeZI – De pe la volan

Mda, acum ceva vreme o campanie publicitară de la Avon pentru o cremă anticelulită şi-a făcut apariţia prin magnificul oraş Bucureşti. Reclama pe masura, duduia photoshopată desăvârşit, o plăcere pentru şoferii de sex masculin şi o amăgire pentru cele de sex feminin. Numai că una din locaţiile alese pentru aceste bannere a fost magnifică. Eram la semafor pe Magheru, aproape de Biserica Italiană când am văzut-o pe aceeaşi duduie cu funduleţul îndreptat tocmai către Sfânta Biserică. Tocmai când prin ziare se spunea că la orele de religie elevii sunt învăţaţi că vor merge în iad pentru diverse activităţi recreative neagreate de Biserică. Această reclamă a venit la fix. Cu alte cuvinte, să ne şi anume …. pe ea de Biserică, nu? Bravo celor de la Avon! Bună inspiraţie cu amplasamentul.
Puţin mai încolo, prin preajma Foişorului, unul o ardea la volan în stil mafiot dar într-o maşină franţuzească :)) Yeah, right. Periculoso ăsta mai făcea şi o declaraţie de dragoste cuiva numit Denise. Acum nu ştiu ce e Denise, fată sau băiat? Că la francezi e posibil orice (dacă avea bmw nu mai aveam nici un dubiu).
Şi în sfârşit, că tot ne plângem de lipsa de monumente, am găsit unul cu dedicaţie pentru poporul român şi al lui spirit patriotic si dorinţa de a-şi apăra bunurile cele mai de preţ. Aşadar, trăiasca berea în care ne-am născut!
Dacă vreţi să vă pozaţi lângă acest monument pentru a vă arăta patriotismul îl puteţi găsi lângă Biserica Silvestru din capitală (mai nou catalogată biserică de fiţă). Acolo este şi un părculeţ, pardon, era, căci între timp cineva şi-a dat seama ce bun e spaţiul ala pentru o cladire. Aşa ca s-au măcelarit ceva copacei iar monumentu încă mai rezistă dar nu ştiu cât. Grabiţi-vă!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.