Well, I’m Back

După o îndelungată lipsă de la pupitru, îmi reiau prostul obicei de a umple internetul cu postările pe blog. Probabil că toate frustrările acumulate între timp şi care m-au transformat într-un adevărat “hater” vor avea parte de articole lungi şi dese asezonate cu poze realizate pe “teren”. Sau poate că ar trebui să-mi fac un nou blog, de genul frustoblog.blogspot.com. Dar de ce aş mai contribui şi eu la lista lungă de bloggeri frustraţi care deja s-au specializat în domeniul ăsta, acumulând foarte mulţi fani, în schimb făcând bani pe propriul lor blog prin reclame la lenjerie intimă sau furescuri şi tricouri cu mesaje pentru oameni care încă mai cred că unele lucruri sunt cool.
În schimb mă voi axa exact pe ceea ce-mi provoacă plăcere. Nu, nu mă refer la două domnişoare voluptoase care să-mi execute un scurt masaj erotic pe la spate/pe la spate, ci la muzică şi fotografie. Abia ce s-a terminat o altă ediţie a Festivalului George Enescu, deci avem ce povesti, plus semnalarea altor blog-uri şi site-uri interesante, vor umple paginile pe aici.
Am fost chiar şi la Webstock pentru ca s-a ţinut la hotel Radisson şi că era rost de mâncare moca, dar şi pentru că se anunţau nişte workshop-uri legate de cum ai putea să-ţi promovezi mai bine blog-ul.
Aşadar, be prepared căci mă arunc din nou cu degetele în tastatură şi cu arătătorul pe declanşatorul aparatului foto.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.