Tabăra foto pentru bloggeri – a treia venire

Sâmbăta trecută, mai pe seară, am ajuns în Oradea alături de echipa tfb3 şi ne-am cazat la Hotel Continental Forum Oradea.
Ce să zic, hotel comunist, termopane albastre, n-ai zice mare lucru. Dar culmea face că hotelul e foarte mişto. Eu am o chestie cu cazările. Dacă e curat şi când ies din duş nu calc în băltoaca scursă din duş plină de adn-ul meu, atunci ai 5 stele din partea mea. Poţi să-mi pui şi ultimul răgnet de plasmă că nu mă interesează, fă dracu ceva cu ţevăraia aia.
Aici n-a fost cazul. Serviciul e ireproşabil deşi îmi aminteşte uşor de nea Nicu. Da’ s-a dus dracu cârcoteala mea când am ajuns la piscina termală în aer liber. Nu ştiu câte – grade erau dar să stai în piscină în apă caldă şi să mai şi ningă… pana mea, e chiar priceless. Stăteam băgat cu totul în apa caldă (încât să-mi ascund trupul de Adonis, nu de alta) şi mă uitam în sus cum ninge. Orgasmic, ce să mai.
Şi uite aşa stăteam noi ca băjeţii, şmecherind câte-un pahar de vin, nişte ţigări, vorbe pline de aburi. Eu pe cola evident, forever alone. Si restul s-a sters din memorie.
Radu şi Cristi şi-au adus Nikoanele şi au făcut nişte fotografii demenţiale. Le puteţi vedea aici. Eu unul consider că unele momente trebuie trăite doar pentru tine şi nu foarte mult povestite. Mă rog, zic asta pentru că n-am fost în stare să fac poze la fel.
Dar seara nu s-a terminat aici. Nuuu. La clubul hotelului se dădea cabaret. Atââââât! Hai!
Deci cum să mă exprim. Nici nu ştiu cum să explic mai bine. Era o combinaţie ciudată de strip club (mult spus) d-ăla din filmele americane şi ceva gen Kusturica.  Pe scena luminată de reflectoare colorate şi globuri de cristal (de când n-am mai văzut d-astea) o domnişoară blondă cu trup de copac cover-uia un Adrian Daminescu sau ceva de genul ăsta. Înăuntru doi holandezi în extaz (la propriu) aplaudând la fiecare refren, o „domnişoară“ perfect plasată la bar picior peste picior sub un spot albastru şi un barman autentic serviciilor hoteliere anilor ’90, formau audienţa în acea seară. Nu mai zic nimic de trupa de cabaret, chiar nu pot. Nici n-am putut să râd, am fost de-a dreptul fascinat. A fost totul autentic. Mamaia, club Melody, anii 80, revelion Costineşti, salam din carne de soia.
După o cola obosită ne-am retras pe versurile unui gen Cotabiţă cântate de aceeaşi femeie-copac (alea de n-au talie, n-au nimic) şi am adormit instant în paturile foarte comode ale Continentalului din Oradea. Globuri de cristal bă băiatule, înţelegi?!?

1 Comment Tabăra foto pentru bloggeri – a treia venire

  1. Adenalgia 17/01/2013 at 6:55 am

    scrie si tu mai des, sa rad si eu mai des. 🙂 bravo!

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.