priNeamt – ediția a doua

 N-am mai fost demult plimbată prin țară așa că atunci când am primit invitația de a vizita Județul Neamț n-am stat pe gânduri, mi-am pus cornițele la treabă și m-am apucat de bagaj. A urmat un weekend plin cu de toate: mâncare, somn, bloggeri, muzee, fotbaliști, mașini, fani, de-astea tradiționale.


Cred că am parcurs unul dintre cele mai drepte trasee din țară, la propriu. Fără serpentine, fără curbe inutile și inexplicabile, drumul până în Piatra Neamț se poate face rapid și fără probleme în jur de vreo 5-6 ore. În timpul ăsta eu am dormit, evident. De restul s-a ocupat cealaltă vită de la Mercedes, oferit de Autoboca, care ne-a plimbat și ne-a legănat de somn până la destinație.

 Deși credeam că n-o să am ce să pasc iacă-tă că a fost belșug din abundență. Cel mai bun grajd unde să te adăpostești în Piatra Neamț e clar Hotel Central Plaza unde mi-am șezut fundul meu gras în paturi pufoase și călduroase și am rumegat pe săturate.
Am vizitat meșteri și artiști, m-am plimbat cu mașina prin Județ, am văzut o grămadă de muzee cu expoziții care mai de care mai interesante. M-am pozat și cu Domnul Moldovei, asta după ce-am fost răpită și sechestrată spre nervii stăpânului, am văzut tot Neamț-ul de sus de pe cetate și am fost admirată de toată lumea. 
 Noh, știu că nu eu sunt punctul de atracție dar nah că m-am simțit bine. Și și mai bine m-am simțit la Humulești, raiul poveștilor copilăriei unde am cam fugărit Pupăza din Tei fără prea mare noroc, că deh, ar trebui să mai slăbesc și eu. Dar îmi iau eu revanșa data viitoare, căci multe mai am de văzut și păscut priNeamt!
#priNeamt – editia a II-a – a fost un eveniment
organizat de
Eventur, in parteneriat
cu
Primaria
Piatra Neamt
, Cosmote, Petrom, Autoboca, Rexona, Central
Plaza Hotel
, Perla
Invest
si cu sprijinul Hanul Ancutei si Xdatasoft.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.