Instameet București – 8th Worldwide Instameet

Guys, weekendul ăsta Instagram ne propune 8th Worlwide Instameet. Adicătelea toți instagramerii își dau întâlnire și pornesc la o sesiune de fotografii prin oraș. Cum deja Instagram-ul crește și la noi, duminică ne dăm întâlnire în Parcul Carol, București!

Am cunoscut-o pe Cristina Munteanu de curând pe Instagram. Are un cont foarte fain și i-am cerut să ne întâlnim cu prima ocazie. Și ce ocazie mai bună decât World Instameet-ul din weekendul ăsta? Se aliază și Robert de la Instagramology cu noi tocmai de la Cluj și sunt sigur că o să devină o experiență minunată!
Hai și tu duminica asta în Parcul Carol din București la ora 13.00 pe treptele de la mausoleu. Nu-ți trebuie decât smartfeonul și aplicația Instagram instalată pe telefon. Robert îi va aduna pe instagramerii din Cluj și oricine este din alt oraș și are cont pe Instagram e binevenit să organizeze în propriul lui oraș un Instameet. Ca să ne găsim toți pe Instagram hashtag-ul oficial este #instameetRO
Urmărește de duminică hashtag-ul #instameetRO pentru a vedea toate fotografiile făcute de Instagramerii din România cu ocazia 8th World Instameet.
Hai să ne exprimăm prin fotografie!

Update! S-au alăturat și cei din Sibiu, Oradea și Reșița! Până mâine e în toată țara!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.