Ascultă cu Mine Andreea

 Stătea retrasă de restul grupului cu ochelarii de soare care spuneau ”Nu acum” și cu căștile în urechi. Savura liniștită Eliberarea Cubei de pe o plajă din Thassos și i-am întrerupt visarea întrebând-o ce ascultă. În momentul în care și-a dat jos căștile am auzit răspunsul venind din micile difuzoare. Nocturnele de Chopin. Ea este Andreea Burlacu, una dintre cele mai cunoscute bloggerițe din România și acum îmi spune ce muzică mai ascultă.

Am cunoscut-o în TFB4 în Thassos. Aș putea spune că e unul dintre cei mai buni bloggeri (nu neapărat bloggerițe) pentru că are un stil aparte, personal. Găsești povești și trăiri pe care nu le-am văzut pe nici un alt blog. E sinceră în tot ceea ce scrie și nu a dat niciodată copy paste. Nu e genul ăla de blogger. Și poate că scrie într-un mod pe care nu mulți îl înțeleg dar sunt povești pe blogul ei care sigur te vor cuceri.
Am ieșit azi rapid să ascultăm ceva, iar acel ceva te cam face să-ți pierzi capul. Încă o piesă de adăugat în playlistul Ascultă cu Mine de pe Youtube – Pink Martini cu Ou est ma tete:

Urmărește hashtag-ul #ascultacumine pe FB, Twitter, Instagram și Pinterest pentru a fi la curent cu acest proiect, iar dacă vrei și tu să participi și să le arăți oamenilor ce muzică mișto asculți și ce bine îți stă cu căștile alea, trimite-mi un mesaj privat pe Facebook.

2 Comments Ascultă cu Mine Andreea

  1. Adina 11/01/2014 at 7:23 pm

    Am ascultat si eu de cateva ori playlistul Andreei de pe Youtube acum cateva luni si mi se pare demential

    Reply
    1. admin 11/01/2014 at 7:52 pm

      Pe Andreea poți oricând s-o asculți, citești sau privești! 🙂

      Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.