Saving Mr. Banks

Nu, Tom Hanks n-a jucat niciodată într-un film prost. Am încercat să găsesc unul și n-am putut. Nu știu câți actori reușesc să-și aleagă atât de bine scenariile dar Hanks a reușit de fiecare dată. Acum îl joacă pe Walt Disney în Saving Mr. Banks alături de Emma Thompson care își joacă foarte bine rolul de brit-bitchy. E unul din acele filme Disney care ori te pot captiva de la început până la sfârșit sau te pot plictisi îngrozitor. Depinde ce cauți să vezi într-un film.

În timp ce toată lumea e ușor disperată să vadă Lupul de pe Wall Street (încă nu știu dacă vreau să văd un alt film despre cum fac alții bani și se distrează) eu am fost să văd altă poveste reală, una de care să nu-mi pară rău. 
Și ca să vedeți că e un film la fel de interesant vă spun 3 lucruri: 
E cu Tom Hanks (am zis mai sus de ce). 
E cu Paul Giamatti pe care îl ador cum întruchipează eternul tip plictisit și nevrotic cu cea mai mare naturalețe dar care aici joacă atât de bine un rol total diferit de ce-a făcut până acum.
E cu muzica semnată de Thomas Newman. Cel ca cărui muzică a apărut pe coloanele sonore a celor mai bune filme (American Beauty, Six Feet Under, Road to Perdition, Pay it Forward, Meet Joe Black, The Green Mile, etc)

Filmul e destul de complex, se derulează pe două planuri în paralel și sunt multe lucruri pe care trebuie să le descoperi singur. Poate fi vorba chiar și de un film motivațional. Povestea unei scriitoare în pragul colapsului financiar care nu renunță niciodată la munca vieții ei, chiar dacă acest lucru i-ar asigura un trai decent în continuare, te va face să crezi mai mult în lucrurile pe care le-ai realizat și să nu renunți așa ușor cu prima ofertă pe care o primești. 

Rămâne să aflați voi despre ce e vorba pe mai departe în film, eu v-am dat doar 3 motive să-l încercați. 

Sursă foto: IMDB

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.