Daft Punk, marele câștigător al premiilor Grammy

Lucky at the Grammys deși nu era o mare surpriză că Daft Punk urma să câștige foarte multe premii aseară. Piesa asta probabil că a fost una dintre cele mai ascultate anul trecut. În rest multă zăpadă și anchete, pentru săptămâna trecută.

  • Daft Punk a fost marele câștigător al premiilor Grammy de aseară (cea mai bună înregistrare, cel mai bun album, etc). Printre nominalizări s-a numărat și Imagine Dragons cu Radioactive, ceea ce e foarte cool. O surpriză pentru mine a fost desemnarea celei mai bune piese formației Lorde cu piesa Royale. Bine, e cea mai bună piesă din restul nominalizate dar am ascultat chestii mult mai bune anul trecut. Restul listei de câștigători aici
  • Răsturnare de situație la Australian Open 2014. Simona Halep ajunsese în sferturile de finale dar din cauza emoțiilor și a unui bad timing a pierdut meciul cu Dominika Ciubulkova. Rafa Nadal a avut parte de probleme de sănătate în timpul meciului și a pierdut în fața lui Stanislav Wawrinka după niște momente destul de tensionante și dramatice. Restul scorurilor aici.
  • Președintele Obama declara într-un interviu acordat revistei The New Yorker că nu consideră că jointurile sunt mai periculoase decât consumul de alcool. E un statement destul de îndrăzneț și cred că este primul președinte american pe care îl aud vorbind cu asemenea libertate de propriul său consum. Asta și pe fundalul faptului că din ce în ce mai multe state se pregătesc să legalizeze marijuana (probabil nemaiconstituind o afacere în forma sa ilegală). Oricum, deși e lung merită citit tot interviul. Preluat de aici.
  • De accidentul aviatic am mai vorbit și aici și cred că este un subiect care se va stinge încet încet, așa cum au făcut și alte subiecte dramatice. Personal nu am vreo speranță că lucrurile se vor schimba în mai bine. Ne bazăm pe faptul că uităm și gata.
  • În Ukraina lucrurile au degenerat și deja se vede o luptă de stradă foarte bine organizată. Am văzut câteva clipuri destul de shocking apropo de bătăile dintre manifestanți și forțele de ordine. Un reportaj foarte bun despre cum s-a organizat toată această manifestație, am citit aici
  • Niște oameni s-au gândit să creeze o aplicație pentru Google Glass care te lasă să înregistrezi în timp ce faci sex sau chiar să te loghezi la feed-ul partenerului și să vezi ce vede el în timpul actului sexual. Ori pe tine ori pe… amant/ă :)))) Comenzile sunt simple și mai mult decât evidente și citiți restul aici.
  • Numărul șomerilor crește alarmant în Europa ca o consecință a crizei economice din 2008. În 3 ani se pare că lucrurile vor sta și mai rău și în Spania sau Grecia mai mult de jumătate din populația de tineri nu are loc de muncă. Pentru mai multe aici sau pentru niște interviuri interesante legate de acest subiect aici.
  • Nu vreau să vă sperii dar observ că din ce în ce mai multe cutremure mici au loc în ultimele săptămâni. Just saying…
  • Despre bunicuța care a lăsat un mesaj codat fiicei sale înainte de a muri cred că a auzit toată lumea. Dacă nu, click aici să vezi cum a fost decodat doar în 13 minute după postarea lui pe internet 🙂
  • Și da, ninge! Ninge pentru că este iarnă. Vina dramatismului creat aparține în egală măsură tuturor canalelor de televiziune și a celor inconștienți care ies cu mașinile pe drumurile naționale ca să rămână blocați și înzăpeziți. Ceea ce se întâmplă acum nu consider că e de nivel cod portocaliu sau cod roșu. E doar iarnă normală. Dacă într-adevăr ninge de trei metri, atunci ce rahat de cod mai e? Negru? Dar nah, mulți vor ieși la ”plimbare” pe vremea asta doar pentru că ei au treabă fix acum (și nu mă refer la urgențe) ceea ce le va furniza televiziunilor reportaje imbecile cu oameni sechestrați de zăpadă. Din punctul meu de vedere în orașe ar trebui să circule doar mijloacele de transport în comun, taxiurile și ambulanțele iar pe drumurile naționale doar urgențele. Dar eu vorbesc de o lume ideală. Iar autoritățile își fac treaba. Hai să nu mai mâncăm rahat. De vreo 3, 4 ani e chiar ok comparat cu ce era acum vreo 10 ani.
Și hai să ne mai amuzăm un pic. Cei mai buni în materie de voice over pentru clipurile cu animale de companie:

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.